Hoved : Filutvidelser : .dws Fil

.dws Filutvidelse

Filtype 1Dyalog Workspace File

Utvikleren Dyalog
Kategori Developer Files
Format N/A

Hva er en DWS fil?

En DWS-fil er en arbeidsplassfil som er opprettet av Windows-versjonen av Dyalog, et APL-basert utviklingsmiljø. Den inneholder et arbeidsområde, som inkluderer APL-objekter som funksjoner og variabler. DWS-filer brukes til å utvikle APL-programmer.

Mer informasjon

DWS-filen er en av de primære filtyper som er knyttet til Dyalog. Filen er opprettet av Dyalog for å lagre komponentene i et arbeidsområde. Den brukes til å lagre og laste arbeidsområder i Dyalog, samt overføre arbeidsområder. Dyalog kan også lagre arbeidsområder i APL (brukt i noen APL-implementeringer), ATF (overfør filformat) og DXF (variant av ATF-format) -filene.

Dyalog er tolk av APL programmeringsspråket og brukes av IT-spesialister til å konvertere ideer til programvareløsninger. Programvaren inneholder et program IDE, verktøy for å bygge grafiske brukergrensesnitt, rammer for å bygge webservere, grensesnitt til vanlige databaser og rapportere formatering og tekniske kartverktøy.

Programmer som åpnes DWS filer
Linux
Dyalog

Filtype 2AutoCAD Drawing Standards File

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format Binary

.DWS alternativnummer 2

Tegnings verifiseringsfil brukt av AutoCAD, et 3D-design og engineering CAD-program; inneholder egenskaper som må overholdes i en annen tegning brukes til å definere tegningsstandarder og for å oppdage brudd under kontrollprosessen; kan brukes til å angi standarder for lagegenskaper, dimensjonsstiler, linetyper og tekststiler.

Mer informasjon

Flere DWS-filer kan brukes på en enkelt tegning. I tillegg kan AutoCADs Batch Standards Checker, som bruker .CHX filer, brukes til å definere automatiserte batchprosesser som kontrollerer tegninger mot standarder definert i DWS-filer.

Tegningsstandardfiler kan lagres på samme måte som noen annen tegning. Du kan opprette ny tegning, definere egenskapene, og deretter velge Lagre som → AutoCAD Tegningsstandarder.

Programmer som åpnes DWS filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 3Adobe Dreamweaver Site Cache File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Binary

.DWS alternativnummer 3

Cache-fil som brukes av Dreamweaver, et webutviklingsprogram; lagrer data om alle koblinger til filer og eiendeler for et nettsted; brukes internt av programmet slik at informasjonen kan nås raskt under utvikling av applikasjoner.

Mer informasjon

Hvis DWS-filen blir ødelagt, kan det føre til at programmet mislykkes når du laster et Dreamweaver-område. Vanligvis kan du slette denne filen når Dreamweaver er stengt, og programmet vil regenerere informasjonen neste gang utvikleren åpner nettstedet.

Programmer som åpnes DWS filer
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
Adobe Dreamweaver

Om DWS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dws er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Adobe Dreamweaver Site Cache File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.