Hoved : Filutvidelser : .dsx Fil

.dsx Filutvidelse

Filtype 1DAZ Studio XML File

Utvikleren DAZ Productions
Kategori Settings Files
Format XML

Hva er en DSX fil?

Datafil brukt av DAZ Studio, et program som brukes til 3D tegnmodellering; bruker XML-formatering og kan lagre flere forskjellige typer data for applikasjonen, inkludert brukerens arbeidsområdeoppsett og andre brukergrensesnittinnstillinger.

Programmer som åpnes DSX filer
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio

Filtype 2Diet Studio XML File

Utvikleren Numerical Computing
Kategori Data Files
Format XML

.DSX alternativnummer 2

XML-fil opprettet av Diet Studio, et program som brukes til å spore personlig ernæringsmessig og helseinformasjon; inneholder en persons profil, samt informasjon om kosthold, energi, ingredienser og næringsstoffer; brukes til å lagre og laste inn data som sporer personlig helse kan også brukes til å undersøke næringsinformasjon om matvarer.

Mer informasjon

Diet Studio kan bruke dataene i DSX-filer til å skrive ut HTML- og XML-rapporter. Det kan generere egendefinerte rapporter, for eksempel daglig eller ukentlig matmeny.

Programmer som åpnes DSX filer

Om DSX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dsx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Diet Studio XML File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.