Hoved : Filutvidelser : .dsf Fil

.dsf Filutvidelse

Filtype 1Delusion Digital Sound File

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en DSF fil?

Digital lydprøve som brukes til å lage lyder for .DMF tracker-moduler.

Programmer som åpnes DSF filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
OpenMPT
DeliPlayer
StormSky RainbowPlayer
MODPlug Player

Filtype 2DAZ Studio Asset File

Utvikleren DAZ Productions
Kategori 3D Image Files
Format Zip

.DSF alternativnummer 2

3D modelleringsfilformat introdusert med DAZ Studio 4 modelleringsprogramvare; kan inneholde tegn, pose, forme, shader, materialer eller andre data for en modell som er opprettet i programvaren; brukes til å utveksle DAZ-modellinformasjon med andre 3D-modelleringsprogrammer som støtter DSF-formatet.

Mer informasjon

DSF-filer bruker JSON-formatering slik at filene er menneskelige lesbare og lett utvekslingsbare. DSF-filer kan også inneholde .ZIP komprimering og er derfor ikke i et JSON-format med vanlig tekst (komprimeringsalternativet er spesifisert av brukeren i DAZ Studio-lagringsdialogboksen). Komprimerte DSF-filer har en betydelig redusert filstørrelse, siden JSON-teksten komprimerer med høye forhold.

MERK: Komprimerte DSF-filer kan dekomprimeres med noe Zip-kompatibelt verktøy.

Programmer som åpnes DSF filer
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio
Dimension3D DSF Toolbox

Filtype 3Dramatica Pro Project

Utvikleren Write Brothers
Kategori Settings Files
Format N/A

.DSF alternativnummer 3

En DSF-fil er et dokument opprettet av Dramatica Pro, et Windows-program som brukes av forfattere til brainstorming og organisering av historier. Den inneholder et historieprosjekt, som inkluderer tittelen, forfatteren, plottprogresjonen, historietemaet (e), tegnene og karakterrelasjonene.

Mer informasjon

DSF-filen er åpen i Write Brothers Dramatica Pro 5 DSF-filen er hovedfilen tilknyttet Dramatica Pro. Når du starter en ny historie og lagrer den, oppretter programmet DSF-filen for å lagre innholdet i historien. Du kan opprette en DSF-fil ved å velge Fil → Lagre.

Dramatica Pro er bare tilgjengelig for Windows. Det er imidlertid en macOS-versjon kalt Dramatica Story Expert. Dramatica Pro er utviklet for å hjelpe deg å studere historien din ved å definere din overordnede historie, tegn, karakterforhold og temaer. Det kommer også med brainstorming verktøy, en historien motor for å generere en historie, og et casting verktøy for å legge til tegn.

Dramatica Story Expert lagrer prosjekter i .DR5 fil i stedet for DSF filen. Men hvis du vil åpne en DSF-fil i Dramatica Story Expert, kan du omdøpe utvidelsen ".dsf" til utvidelsen ".dr5".

Programmer som åpnes DSF filer

Filtype 4Designer File

Utvikleren Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.DSF alternativnummer 4

Fil laget av Corel Designer, et tegneprogram som tidligere var eid av Micrografx; inneholder en vektorgrafikk, som kan inkludere tekst, rasterbilder og tegneobjekter; pleide å lage illustrasjoner, for eksempel firmalogoer, markedsføringsmateriell og annen utskrift og digital grafikk.

Mer informasjon

MERK: Designerfiler bruker utvidelsen .DES i nyere versjoner av Corel Designer, som nå tilbys som et program i Corel DESIGNER Graphics Suite.

Programmer som åpnes DSF filer
Windows
CorelDRAW Technical Suite 2018
CorelDRAW

Om DSF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dsf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Designer File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.