Hoved : Filutvidelser : .dlc Fil

.dlc Filutvidelse

Filtype1Download Link Container File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hva er DLC fil?

Kryptert containerformat som brukes til lagring av nedlastbart innhold; bruker klient-server kryptering der koblinger behandles lokalt og nøkler distribueres og rekrypteres av en webtjeneste; kan behandles av JDownloader, et Java-basert nedlastingshåndteringsprogram.

Programmer som åpnes DLC filer
Windows
JDownloader
FreeRapid Downloader
Linux
JDownloader
Android
pyLoad
Macintosh
JDownloader

Filtype2DIALux Light Control File

Utvikleren DIAL
Kategori Data Files
Format XML

.DLC alternativnummer 2

Fil opprettet av DIALux, et profesjonelt program som lar deg modellere og planlegge belysning for innendørs og utendørs område; inneholder informasjon om lette scener og kontrollgrupper som brukes av DIALux-programmet for å styre dimensjonen og fargeværdien til lysarmaturer; eksporteres for å kunne leses av et DALI-system (Digital Addressable Lighting Interface) og programmere innstillingene for et lyssystem.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette DLC-filen, velger du Fil → Eksporter → Lagre DIALux-lysfilfil ..., velg lagringsplass, navn filen og klikk Lagre.

MERK: Det er for øyeblikket er ingen DALI-systemer som bruker DLC-filen.

Programmer som åpnes DLC filer
Windows
DIAL DIALux

Om DLC filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .dlc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype DIALux Light Control File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.