Hoved : Filutvidelser : .dia Fil

.dia Filutvidelse

Filtype 1Do It Again Task File

Utvikleren Spacetornado.com
Kategori Data Files
Format Text

Hva er en DIA fil?

Fil opprettet av Do It Again, et Windows-verktøy som registrerer oppgaver og kjører dem; inneholder en makro, som lagrer handlinger som mus og tastatur hendelser registrert av brukeren; brukes til å lagre en automatisert oppgave, som kan påberopes av brukeren.

Mer informasjon

DIA-filer lagres som standard i Do It Again-installasjonsmappen. De har samme filnavn prefiks som navnet på den lagrede oppgaven. De blir lagret ved hjelp av ren tekstformatering.

Programmer som åpnes DIA filer

Filtype 2Dia Diagram File

Utvikleren Dia
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.DIA alternativnummer 2

Tegningsfil opprettet av Dia, et program som brukes til å tegne strukturerte diagrammer; inneholder XML-data komprimert ved hjelp av Gzip-komprimering; inkluderer tekst så vel som trukket objekter som blokker, linjer og kurver; kan eksporteres til flere forskjellige filformater, inkludert .EPS , .SVG , .FIG og .PNG .

Programmer som åpnes DIA filer
Linux
Dia

Om DIA filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dia er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Dia Diagram File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.