Hoved : Filutvidelser : .dge Fil

.dge Filutvidelse

Filtype Enterprise Test Server Declaration Generator File

Utvikleren Micro Focus
Kategori Developer Files
Format Text

.DGE alternativnummer

En DGE-fil er en datafil som brukes av Micro Focus Enterprise Test Server, en IBM mainframe test miljø applikasjon. Den inneholder instruksjoner for å generere en eller flere deklarasjonsfiler i COBOL, PL / I eller C-språk. DGE-filer lagrer informasjon i ren tekst med hver linje som representerer en transaksjon.

Mer informasjon

DGE-filer opprettes typisk når en bruker skriver inn spesifikasjoner i vinduet Deklarasjonsgenerator i Enterprise Test Server og klikk SAVE AS. Filene kan også opprettes ved hjelp av en tekstredigerer og omdøpe filtypen ".txt" av en .TXT fil til ".dge".

Du kan kjøre en DGE-fil i Enterprise Test Server ved å kjøre batchversjon av erklæringsgeneratoren i Enterprise Developer-kommandoprompten. Du kan ringe "dclg40n" -programmet med følgende syntaks:

dclg40n [-iIniFile -r -n] -b filnavn

For eksempel, hvis DGE-filen var example.dge , kan syntaksen være følgende:

dclg40n-bc: \ BATCH \ EXAMPLE

Programmer som åpnes DGE filer

Om DGE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dge er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Enterprise Test Server Declaration Generator File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.