Hoved : Filutvidelser : .cvf Fil

.cvf Filutvidelse

FiltypeCPU-Z Validation File

Utvikleren CPUID
Kategori Misc Files
Format Binary

.CVF alternativnummer

Fil generert av CPU-Z, et verktøy som måler og registrerer systemstatistikk; inneholder dataprestasjonsinformasjon tatt fra systemet; lagrer prosessorens navn, spesifikasjon, klokkeslett, busshastighet og cache, samt systemminne og grafikkdata.

Mer informasjon

CVF-filer brukes til å sende systemresultater til CPU-Z-valideringsdatabasenes nettsted (kalt CPU-Z Validator), som kan utføres i programvaren ved å klikke på Validate-knappen, angi et brukernavn og e-post adresse, velg knappen Save Validation File, og deretter laste opp resultatene til CPU-Z-nettstedet.

CPUID CPU-Z online databasen lagrer og sammenligner resultatene fra mange forskjellige datasystemer med hverandre. Den inneholder en Hall of Fame for de raskeste systemene.

Programmer som åpnes CVF filer
Windows
CPUID CPU-Z

Om CVF filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .cvf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype CPU-Z Validation File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.