Hoved : Filutvidelser : .chk Fil

.chk Filutvidelse

Filtype1InterCheck Checksum Database

Utvikleren Sophos
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er CHK fil?

En CHK-fil er en databasefil som inneholder virusdefinisjoner for Sophos Anti-Virus. Det er oppdatert med InterCheck, en tjeneste som kontrollerer et sentralt virusrapporteringssystem, og kan endres ved å endre InterCheck-rapporteringsnivået og syslogkonfigurasjonsinnstillingene.

Mer informasjon

InterCheck-databasen heter som standard "interchk.chk". Den er lagret i katalogen / Programfiler / Sophos / Sophos Anti-Virus / Config på Windows-datamaskiner.

Programmer som åpnes CHK filer

Filtype2Saved File Fragment

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

.CHK alternativnummer 2

Windows filfiltre rengjort fra harddisken av ScanDisk eller CHKDISK; lagret i FOUND-mappen etter at en diskskanning er utført; Vanligvis kan det bli slettet siden informasjonen er flyttet et annet sted på disken.

Mer informasjon

Programmet CHK-Mate kan brukes til å undersøke innholdet i en CHK-fil før den fjernes. Dessuten kan UnCHK og FileCHK brukes til å gjenopprette data fra CHK-filer.

Programmer som åpnes CHK filer

Filtype3StarCraft Chunk File

Utvikleren Blizzard Entertainment
Kategori Spillfiler
Format N/A

.CHK alternativnummer 3

Ikke-komprimert Starcraft-kart som følger med Blizzard-installasjons-CDen; ligner en .MPQ formatert fil, for eksempel en .SCM eller .SCX scenariefil, men komprimeres ikke til et arkivformat.

Programmer som åpnes CHK filer

Filtype4Netgear Router Firmware File

Utvikleren Netgear
Kategori System Files
Format N/A

.CHK alternativnummer 4

Fil som brukes av Netgear-rutere når du oppdaterer fastvaren; lagrer lavt nivå systemdata som kjører ruteren; kan brukes til å bruke routeroppdateringer ved hjelp av nettlesergrensesnittet Netgear, som ofte er tilgjengelig på den lokale 192.168.1.1 lokale nettverksadressen.

Programmer som åpnes CHK filer

Om CHK filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .chk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Netgear Router Firmware File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.