Hoved : Filutvidelser : .cgr Fil

.cgr Filutvidelse

Filtype 1CATIA Graphical Representation File

Utvikleren Dassault Systemes
Kategori CAD Files
Format N/A

Hva er en CGR fil?

CAD-fil opprettet av CATIA, et CAD-program som brukes til produktdesign; lagrer visualiseringen av et design ( .CATPART eller .CATPRODUCT ), men lagrer kun den geometriske informasjonen som kreves for å vise modellen i stedet for alle CAD-dataene.

Mer informasjon

CGR-filer brukes til å sende designforslag til gjennomgang. De kan også settes inn i Adobe .PDF dokumenter ved hjelp av Pro Extended versjon av Adobe Acrobat.

Programmer som åpnes CGR filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes CATIA
Linux
Dassault Systemes CATIA

Filtype 2Quest3D Channel Group File

Utvikleren Act-3D
Kategori Settings Files
Format Binary

.CGR alternativnummer 2

Fil laget av Quest3D, en motor som brukes til å lage 3D-programmer som nå er avsluttet; inneholder en gruppe "kanaler" eller egenskaper for flyt og visning av objekter, modeller, overflater, teksturer, egenskaper og animasjoner; brukes til å lagre produktvisualiseringer, spill, opplæringsprogrammer, animasjoner, brukergrensesnitt og nedsenkende miljøer.

Mer informasjon

CGR-filer lagres alltid med utfyllende .IGR -filer, som inneholder plasseringen av kanaler i oppsettpanelet i Quest3D Channel Graph. Hvis IGR-filene mangler, vil kanalene bruke standardoppsett og kan være vanskelig å se.

MERK: CGR-filer brukes i spill som Audiosurf, Leo og The Endless Forest.

Programmer som åpnes CGR filer
Windows
Adobe Acrobat
Audiosurf
Autodesk 3ds Max
Act-3D Quest3D
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om CGR filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cgr er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Quest3D Channel Group File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.