Hoved : Filutvidelser : .cerber3 Fil

.cerber3 Filutvidelse

FiltypeCerber Ransomware Virus File

Utvikleren N/A
Kategori Misc Files
Format N/A

.CERBER3 alternativnummer

En CERBER3-fil er en virusfil som brukes av Cerber ransomware-viruset. Den inneholder en brukers fil som er kryptert, og holder den løsepenge til brukeren betaler virusets skaperen.

Mer informasjon

Cerber-viruset er pakket som en trojansk hest for å lure brukeren til å installere den på datamaskinen. Det kan distribueres via en falsk nettside eller en lenke i en e-post. Når viruset er åpnet og installert, tar det over datamaskinen, krypterer filer (dokumenter, bilder, videoer, etc.) og legger til "cerber3" -utvidelsen. Filene kan kun åpnes når brukeren betaler løsesummen, vanligvis bitcoins, til skaperen.

Varierte sikkerhetsprogrammer kan oppdage og fjerne Cerber-viruset. Men disse programmene er mest sannsynlig ikke i stand til å gjenopprette filene.

Programmer som åpnes CERBER3 filer

Om CERBER3 filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .cerber3 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cerber Ransomware Virus File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.