Hoved : Filutvidelser : .cdxml Fil

.cdxml Filutvidelse

Filtype 1ChemDraw XML File

Utvikleren PerkinElmer
Kategori Data Files
Format XML

Hva er en CDXML fil?

Kjemisk informasjon fil opprettet av ChemDraw, en molekyledigeringsprogram suite; lagrer molekylære data i et XML-format; brukes til lagring og utveksling av tegninger som inkluderer atomer, obligasjoner, fragmenter, piler, tekst og annen molekylær informasjon.

Mer informasjon

CDXML-filer er XML-versjonen av binære .CDX filer.

Programmer som åpnes CDXML filer

Filtype 2Cmdlet Definition XML File

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format XML

.CDXML alternativnummer 2

Utviklerfil som brukes av Windows PowerShell versjon 3, et Windows-shell-program som er bygget på Microsofts .NET Framework og følger med Windows 8; brukes til å generere en Cmdlet, som brukes til å administrere Windows-maskiner og -enheter.

Mer informasjon

PowerShell Cmdlets opprettet fra CDXML-filer bruker en Microsoft-teknologi kalt Windows Management Instrumentation (WMI), som ofte brukes til ekstern datamaskinadministrasjon.

Programmer som åpnes CDXML filer

Om CDXML filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cdxml er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cmdlet Definition XML File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.