Hoved : Filutvidelser : .ccx Fil

.ccx Filutvidelse

Filtype 1Click & Create Extension

Utvikleren Clickteam
Kategori Plugin Files
Format Binary

Hva er en CCX fil?

Fil som brukes av Clickteam Multimedia Fusion og The Games Factory (spillutviklingsprogramvare); inneholder ekstra komponenter som kan brukes til å utvikle spill, for eksempel artificial intelligence patching algoritmer eller gjenbrukbare spillobjekter; gjør det mulig for utviklere å innlemme tilpassede spillkomponenter.

Programmer som åpnes CCX filer

Filtype 2Corel Clipart File

Utvikleren Corel
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.CCX alternativnummer 2

Clipart-bilde som brukes av tidligere versjoner av CorelDRAW-grafikkredigeringsprogramvare; ofte funnet på Corel clipart-CDer som inneholdt over en million clipartbilder; brukes til å sette inn grafikk i tekstbehandlingsdokumenter eller andre dokumenter.

Mer informasjon

Nylige versjoner av CorelDRAW støtter ikke CCX-formatet. I enkelte versjoner av programvaren kan du imidlertid omdøpe CCX-filer for å bruke utvidelsen .CMX og deretter åpne dem.

Programmer som åpnes CCX filer

Om CCX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ccx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Corel Clipart File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.