Hoved : Filutvidelser : .cch Fil

.cch Filutvidelse

Filtype1.NET Security Resolution Cache File

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

Hva er CCH fil?

Fil som brukes av Microsofts .NET Framework, en plattform som brukes til å kjøre .NET-applikasjoner; lagrer kodetilgangssikkerhet (CAS) cached informasjon og brukes til å løse sikkerhetskravene til en .NET-applikasjon.

Mer informasjon

.NET Framework genererer CCH-filer automatisk og bruker dem til å løse CAS-funksjoner raskere. Filene er generelt kalt security.config.cch, så vel som andre derivater av dette navnet.

MERK: CCH-filer kan trygt slettes, men .NET Framework vil regenerere dem. Hvis du sletter dem, vil programmet sannsynligvis gå tregere til filene regenereres.

Programmer som åpnes CCH filer

Filtype2Corel Chart File

Utvikleren Corel
Kategori Data Files
Format N/A

.CCH alternativnummer 2

Diagram eller diagram opprettet med Corel Chart, et kartprogram som følger med tidligere versjoner av CorelDRAW, for eksempel CorelDRAW 5; lagret i et proprietært format som kun kan åpnes med Corel-programvaren.

Programmer som åpnes CCH filer
Windows
Corel Chart

Om CCH filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .cch er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Corel Chart File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.