Hoved : Filutvidelser : .cas Fil

.cas Filutvidelse

Filtype 1Autodesk Cascade License File

Utvikleren Autodesk
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en CAS fil?

Lisensfil som brukes av Autodesk-produkter som AutoCAD og Revit; inneholder informasjon som bekrefter en kjøpt programvarekopi brukes i et "cascading" lisensoppsett, der en nettverksinstallasjon av programvaren kan brukes av flere nettverksbaserte datamaskiner.

Mer informasjon

CAS-filer bruker filnavnet CascadeInfo.cas. Disse filene kan potensielt bli skadet hvis datamaskinen uventet krasjer, nekter tilgang til programvaren. Hvis dette skjer, kan du se Autodesk-støtten for å løse problemet.

Som standard er CascadeInfo.cas-filen lokalisert i følgende katalog:

Programmer som åpnes CAS filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD Architecture
Autodesk MEP
Autodesk Revit 2018
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 2Total War Model File

Utvikleren The Creative Assembly
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.CAS alternativnummer 2

3D-modellfil som brukes av noen spill i Total War-strategispill serien; inneholder modeller for bygninger, enheter og andre spillobjekter; lagret med .TGA og .DDS bilder som brukes til å strukturere modellene.

Mer informasjon

CAS-filer kan importeres og eksporteres med 3ds Max-modelleringsprogramvaren ved hjelp av Vercengetorix CAS Importer / Exporter-skriptet.

Programmer som åpnes CAS filer

Om CAS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cas er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Total War Model File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.