Hoved : Filutvidelser : .c4d Fil

.c4d Filutvidelse

Filtype Cinema 4D Model File

Utvikleren MAXON Computer
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.C4D alternativnummer

En C4D-fil er en tredimensjonal modell laget med Cinema 4D, et profesjonelt 3D-modellerings- og animasjonsprogram. Den inneholder en scene som består av en eller flere objekter med posisjon, rotasjon, pivotpunkter, masker og animasjonsinformasjon. C4D-filer kan eksporteres til bilderedigeringsprogrammer, for eksempel Photoshop og Illustrator, samt videoredigeringsprogrammer, for eksempel Etter Effects og Final Cut Pro.

Mer informasjon

C4D-fil åpner i Maxon Cinema 4D R18 Cinema 4D kommer med et stort utvalg av verktøy for å skape realistiske bilder og grafikk for filmer , spill, arkitektonisk design og bevegelsesgrafik. Programmet har en rekke verktøy, inkludert et skulpturverktøy for å forme dine kreasjoner og en bevegelsessporing som kombinerer 3D-elementer og levende opptak. Kino 4D kommer også med materiale- og objektbiblioteker som er fulle av forhåndsdefinerte objekter, animasjoner og materialer som kan nås gjennom innholdsbrowseren.

C4D-filen er hovedfilen som er knyttet til Cinema 4D. Når du lagrer din modell, er C4D-filen opprettet av Cinema 4D for å lagre all informasjon om modellen. C4D-filen kan gjenåpnes av Cinema 4D og støttes av andre grafikkprogrammer som Adobe After Effects og Unity Technologies Unity. Du kan importere C4D-filer i After Effects ved å velge Fil → Import. Hvis du vil importere C4D-filer i Unity, plasserer du C4D-filen i prosjektets mappe "Assets", og filen importeres automatisk og vises i prosjektvisningen. Du kan da dra den inn i scenevisningen.

MERK: Begrepet "C4D" brukes også som en forkortelse for selve programmet. Kino 4D er tilgjengelig på engelsk, tysk, spansk, fransk og andre språk.

Programmer som åpnes C4D filer
Windows
MAXON Cinema 4D
Okino Computer Graphics PolyTrans
Macintosh
MAXON Cinema 4D

Om C4D filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .c4d er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cinema 4D Model File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.