Hoved : Filutvidelser : .c3d Fil

.c3d Filutvidelse

Filtype 1C3D Model File

Utvikleren C3D Labs
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Hva er en C3D fil?

En C3D-fil er en 3D-modell lagret i C3D Labs binære format, som er et CAD-format som brukes i arkitektonisk og maskinbygging. Den inneholder geometriske objektdata for en 3D-modell, som kurver, poeng, triangulering, sammenstillinger og organer. C3D-filer er de primære filene som brukes til å utveksle 3D-modeller ved hjelp av C3D Labs-programvaren.

Mer informasjon

C3D-fil åpnes i C3D Labs C3D Viewer 2017 er tilgjengelig for nedlasting gratis. Programmet lar deg zoome inn og ut, panorere, rotere og bane modellen. Du kan lagre ulike visninger av modellen i JPEG-, PNG-, BMP- og TIFF-formatene, som lar deg dele modellen din i et bredere format. Programmet kan også brukes til å vise andre formater, for eksempel .STEP , .IGES og .STL .

MERK: C3D Labs ble dannet i 2012 ut av ASCON (en av de første russerne CAD-utviklere grunnlagt i 1989) etter å ha utviklet C3D-kjernen. De befinner seg i Skolkovo Innovasjonssenter utenfor Moskva.

Programmer som åpnes C3D filer

Filtype 2Coordinate 3D File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Binary

.C3D alternativnummer 2

Datafil lagret i Koordinat 3D (C3D) format, som brukes til lagring av biomekanisk informasjon; lagrer tredimensjonale bevegelsesoppfangningsdata i en kompakt binær struktur; brukes som standardformat for biomekanisk datalagring.

Mer informasjon

Koordinere 3D ble designet for fleksibel og utvidbar datalagring. Det tillater brukere å lagre og modifisere egendefinerte parametere i tillegg til standard biomekanikkparametere og rådata.

C3D.org-nettstedet, som er hovedressursen for dokumentasjonen til C3D-format, er vert for Motion Lab Systems .

Programmer som åpnes C3D filer
Windows
Motion Lab Systems C3Deditor
AnyBody Modeling System
C-Motion Visual3D
Macintosh
Blackmagic Design Fusion for Mac

Om C3D filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .c3d er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Coordinate 3D File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.