Hoved : Filutvidelser : .bsk Fil

.bsk Filutvidelse

Filtype1Nero SecurDisc Private Key File

Utvikleren Nero
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hva er BSK fil?

Privat nøkkelfil som brukes av Nero SecurDisc, et verktøy som følger med Nero-programvare som gjør at plater kan signeres digitalt inneholder en nøkkelkode som brukes til å sikre disken; brukes til å beskytte sensitive data som dokumenter, bilder og konfidensielle data.

Mer informasjon

BSK-filer opprettes i SecurDisc ved å flytte musen tilfeldig, som genererer data for nøkkelen. Når en gang er opprettet, kan nøkkelen brukes til digital signering av filer. En tilsvarende offentlig nøkkel genereres også i en .BPK fil, som kan distribueres til mottakere av platen for å verifisere ektheten av platens innhold.

Programmer som åpnes BSK filer
Windows
Nero
Nero SecurDisc Viewer

Filtype2Bryce Skies File

Utvikleren DAZ Productions
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.BSK alternativnummer 2

Fil som brukes av Bryce, et 3D landskapsmodellprogram inneholder visuelle egenskaper for en himmel, som kan inkluderes i en 3D-scene; kan brukes til innstilling av dagtid, natt eller sci-fi-skyer, samt for å skape regnbue og stjernefelt.

Programmer som åpnes BSK filer
Windows
DAZ 3D Bryce
Macintosh
DAZ 3D Bryce

Om BSK filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .bsk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Bryce Skies File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.