Hoved : Filutvidelser : .blk Fil

.blk Filutvidelse

Filtype 1AutoCAD Block Template File

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format N/A

Hva er en BLK fil?

Egenskapsutviklingsmal som brukes av AutoCAD, et 2D- og 3D CAD-design og dokumentasjonsprogram lagrer utvalgte tegningselementer som brukes til å publisere en tegning til en .PDF , .DWF eller .DWFX format; Spesielt lagrer tegningsblokkene og deres egenskaper.

Mer informasjon

BLK-filer brukes til å kontrollere dataene som publiseres i en delbar fil. Dette er gunstig i situasjoner hvor bare bestemte typer opplysninger skal distribueres. BLK-filer kan opprettes i AutoCAD med dialogboksen Blokkemal, eller ved hjelp av veiviseren for ekstraksjonsegenskaper.

Programmer som åpnes BLK filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 2ABBYY FineReader Area Template

Utvikleren ABBYY
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.BLK alternativnummer 2

Mal som brukes av ABBYY FineReader, et program som lar brukere konvertere bilder og andre dokumenter til søkbare tekstdokumenter. inneholder data som angir området for et dokument som skal skannes av FineReader.

Mer informasjon

BLK-filer kan brukes til å spare tid når du skanner en stor mengde dokumenter med samme layout. Du kan opprette en BLK-mal som kan brukes på dokumentene dine. Følg instruksjonene nedenfor for å opprette og bruke maler.

Hvis du vil opprette en mal, åpner du bildet og tegner området manuelt eller lar FineReader automatisk analysere oppsettet, velg Område → Lagre områdemal ..., navn på mal, og klikk på Lagre.

Hvis du vil bruke en områdesmal, velger du sidene du vil bruke malen til i "Sider" -vinduet. Deretter velger du Område → Legg inn områdemal ..., velg ønsket mal, velg "Utvalgte sider" ved siden av "Søk på", og klikk på Åpne.

Programmer som åpnes BLK filer

Filtype 3BLK360 Data File

Utvikleren Leica Geosystems
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.BLK alternativnummer 3

En BLK-fil er en datafil som er opprettet av Leica Geosystems BLK360, en avbildnings laserskanner som brukes til å samle 3D-informasjon om et miljø for visualisering. Den inneholder 3D-punkt-sky-data hentet av BLK360-enheten som beskriver omgivende objekter og terreng. BLK-filer kan åpnes av Leica Geosystems Cyclone Register 360, et program som følger med BLK360-enheten.

Mer informasjon

Dataene i en BLK-fil ble fanget av en skanning utført av en BLK360-enhet. Dataene overføres via et WLAN til en datamaskin som kjører Cyclone Register 360, som brukes til å lagre dataene som en BLK-fil.

BLK-filer brukes ofte til å gi bilder av rom, bygninger og geologiske overflater . Enheten brukes mest av landmåling, bygging, oppmåling, ingeniørfag og forskningsmiljø.

Programmer som åpnes BLK filer

Om BLK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .blk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype BLK360 Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.