Hoved : Filutvidelser : .bik Fil

.bik Filutvidelse

Filtype 1Bink Video File

Utvikleren RAD Game Tools
Kategori Video Files
Format Binary

Hva er en BIK fil?

Egen videoformat utviklet av RAD Game Tools; brukes til å spille filmklipp i videospill på begge PCer og konsollsystemer; gjør det mulig for standardvideo å bli komprimert samtidig som du optimaliserer videokvaliteten for målplattformen.

Mer informasjon

Bink-videoer kan spilles av med Windows Media Player (WMP) hvis du har installert Windows 7 Codec Pack. Selv om WMP sier at den ikke kjenner igjen ".bik" -utvidelsen etter at du har installert kodekpakken, velger du å åpne videoen uansett, og WMP vil spille den.

BIK-filer komprimeres ofte fra .AVI , .MOV , eller andre vanlige videofilformater. Når komprimert med Bink-verktøyene, kan datahastighetene justeres for oppløsninger så lave som 320x240 opp til oppløsninger i HD-kvalitet, og støtter dermed videoer som passer for håndholdte enheter, samt HD-TVer og dataskjermer.

Programmer som åpnes BIK filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Audials One
SPlayer
Rebellion Aliens vs. Predator
Linux
VideoLAN VLC media player
The Bink Video Player for GNU/Linux
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtype 2Video Game Movie File

Utvikleren N/A
Kategori Spillfiler
Format N/A

.BIK alternativnummer 2

Videoformat brukt av ulike videospill, inkludert Sid Meiers sivilisasjon 4 og Ghost Recon Advanced Warfighter 2; vanligvis lagret i mappen "\ Data \ movies \" i programmappen; referert når videoklipp spilles i spillet.

Programmer som åpnes BIK filer

Om BIK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .bik er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Video Game Movie File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.