Hoved : Filutvidelser : .bif Fil

.bif Filutvidelse

Filtype 1Get Backup Project File

Utvikleren BeLight Software
Kategori Backup Files
Format Binary

Hva er en BIF fil?

Backup-prosjektfil opprettet av Get Backup, et sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogram for Mac OS X; lagrer innstillinger for en sikkerhetskopi som kan være for brukerens iPhoto-bibliotek, Apple Mail-e-post, iTunes-bibliotek, Dokumenter-mappe eller Adressebok; gjør at originalfilene kan gjenopprettes.

Mer informasjon

MERK: En versjon av Get Backup er inkludert i Roxio Toast-plateforfatterprogramvaren. Den heter Get Backup RE (Roxio Edition).

Programmer som åpnes BIF filer

Filtype 2Boot Information File

Utvikleren N/A
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.BIF alternativnummer 2

Inneholder informasjon som brukes til å starte en datamaskin fra en plate, for eksempel en CD eller DVD; opprettet MagicISO, UltraISO og andre diskforfatterprogrammer; gjør det mulig å lage oppstartbare CDer og DVDer og kan brukes av flere plater.

Programmer som åpnes BIF filer
Windows
MagicISO
EZB Systems UltraISO
Acronis Disk Director 12
Acronis True Image
Macintosh
Acronis True Image
Roxio Toast

Filtype 3BioWare Infinity Engine File

Utvikleren BioWare
Kategori Spillfiler
Format Binary

.BIF alternativnummer 3

Spill ressursfil som brukes av BioWares Infinity Engine, samt noen spill skapt med den påfølgende Aurora Engine; kan lagre ulike data, inkludert grafikk, lyd, kartinformasjon og dialog; brukes som en beholder for pakking av spilldata.

Mer informasjon

BIF-filer brukes til spill som Baldur's Gate, Planescape: Torment, Icewind Dale, The Witcher og Star Wars: Ridders of the Old Republic.

Programmer som åpnes BIF filer

Om BIF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .bif er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype BioWare Infinity Engine File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 26.08.2019:
Hei! Jeg lette etter litt informasjon om BioWares Infinity Engine og hvordan den fungerer. Artikkelen din om .bif filendelsen var veldig nyttig! Jeg trodde aldri at disse filene var nødvendige for å lagre viktig informasjon som grafikk og lyder. Personlig har jeg aldri møtt dem i naturen. Likevel er jeg glad jeg leste artikkelen din, siden jeg vet at de ikke skal åpnes... Les mer