Hoved : Filutvidelser : .bcm Fil

.bcm Filutvidelse

Filtype 1Business Contact Manager File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en BCM fil?

Lagrer data fra Business Contact Manager for Outlook; inkluderer kontoer, forretningskontakter, prosjekter og forretningsmuligheter; Lagrer også kommunikasjonsloggen fra tidligere versjoner av Business Contact Manager for Outlook.

Mer informasjon

BCM-filer kan også inkludere Business Contact Manager E-postmarkedsføringskontakter fra Outlook 2007 og Microsoft Sales Leads-data fra tidligere versjoner av Business Contact Manager for Outlook.

Microsoft Office Outlook kan importere BCM-filer ved hjelp av veiviseren for import og eksport av forretningsdata. Du kan velge å importere alle poster eller velge individuelle poster du vil importere.

Programmer som åpnes BCM filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Filtype 2Microsoft Works Communications Script Backup

Utvikleren Microsoft
Kategori Backup Files
Format N/A

.BCM alternativnummer 2

Sikkerhetskopiering av en .WCM -fil som inneholder et kommunikasjonsskript for Microsoft Works; brukes til oppringt telefonforbindelser og for å starte TTY, ANSI og VT100 terminalsessioner.

Mer informasjon

Filformatet ".bcm" må kanskje endres til ".wcm" for å kunne fungere riktig.

MERK: Microsoft Works er utgått og er ikke lenger tilgjengelig.

Programmer som åpnes BCM filer
Windows
Microsoft Works

Filtype 3Adobe Bridge Cache File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Binary

.BCM alternativnummer 3

En BCM-fil er en cachefil generert av Adobe Bridge, en Adobe Creative Cloud (CC) filbehandling applikasjon. Den inneholder data, for eksempel etiketter og karakterer, for filer som ikke kan lagres i filen. BCM-filer ligner .BC , .BRIDGECACHE og .BCT filer, og dataene som holdes i filene bidrar til å forbedre resultatene når du søker etter filer.

Mer informasjon

Cached filer som BCM-filer kan ta opp lagringsplass for å fjerne dem, navigere til mappen deres og velge Verktøy → Cache → Purge Cache for Folder "mappenavn".

Programmer som åpnes BCM filer
Windows
Adobe Bridge
Macintosh
Adobe Bridge

Om BCM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .bcm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Adobe Bridge Cache File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.