Hoved : Filutvidelser : .avchd Fil

.avchd Filutvidelse

Filtype High Definition Video File

Utvikleren Sony, Panasonic
Kategori Video Files
Format N/A

.AVCHD alternativnummer

Et filbasert format for digital opptak og avspilling av HD-video; navnet heter et akronym som står for Advanced Video Coding High Definition.

Mer informasjon

AVCHD-formatet ble introdusert i 2006 etter å være fellesutviklet av Sony og Panasonic, primært til bruk i high definition forbruker videokameraer. Som et format favoriserer AVCHD sammenlignbart til .HDV og er et format som er akseptabelt for profesjonell bruk.

Avspilling av AVCHD-formatet støttes ikke på alle Blu-ray Disc-spillere, selv om AVCHD deler mange format likheter med Blu-ray Disc, er det ikke en del av Blu-ray Disc-spesifikasjonen.

MERK: Det finnes en kjent inkompatibilitet av AVCHD-formatet i Panasonic-merkevarens originale HD Writer-import- og redigeringsprogramvare, som ble levert fra 2006 til 2008. Denne versjonen av HD Writer kan ikke gjenkjenne det nåværende 1080i-formatet eller nyere formater som 1080p50 eller 1080p60. Den nyere HD Writer AE kan faktisk lese det nyere 1080i-formatet, mens versjoner 2 og høyere kan lese 1080p (i begge rammene).

Programmer som åpnes AVCHD filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Corel VideoStudio
Xilisoft Video Converter Ultimate
Pinnacle Studio
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Xilisoft Video Converter Ultimate
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om AVCHD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .avchd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype High Definition Video File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.