Hoved : Filutvidelser : .anx Fil

.anx Filutvidelse

Filtype 1HotDocs Answer File

Utvikleren HotDocs
Kategori Data Files
Format XML

Hva er en ANX fil?

Datafil opprettet av HotDocs, et dokumentforberedelsesprogram; sparer "svar" som brukes til å fylle feltene i et HotDocs skjema dokument ( .HFD eller .HPD file); lagret ved hjelp av XML-formatering og muliggjør gjenbruk av svar på flere dokumenter.

Mer informasjon

ANX-filer opprettes ved hjelp av HotDocs-intervjuemodus, som veileder brukere gjennom en rekke digitale skjemaer for å samle informasjonen til HotDocs-skjemaet. Filene lagres som standard i følgende katalog: \ Mine dokumenter \ HotDocs \ Svar \.

MERK: "Svar" er svar som kreves for å fylle et tomt felt i et HotDocs-skjema. For eksempel kan et forsikringsskjema kreve en persons navn, adresse og annen personlig informasjon.

Programmer som åpnes ANX filer
Windows
HotDocs

Filtype 2Annodex Exchange Format File

Utvikleren CSIRO
Kategori Video Files
Format N/A

.ANX alternativnummer 2

Multimediefil lagret i Annodex-utvekslingsformatet, som gjør det mulig å indeksere og annotere inneholdt video og lyd; ment å bli mye brukt på nettet for å gjøre det enklere å søke etter video og lydinnhold.

Mer informasjon

Annodex-formatet er bygget på Ogg-containerformatet. Den inneholder et skjelettspor, som gir kodeksinformasjon som hjelper til i parsing- og multiplexeringsprosessen, og minst en CMML-bitstrøm (Continuous Media Markup Language). Formatet bruker CMML, som ligner på XML, for å gi metadata for ulike tidsavsnitt av multimediefilen. Dette gjør at filen kan søkes tekstmessig, akkurat som en nettside er søkt av Google, selv om den er en binær fil. Formatet lar deg utføre søkerelaterte funksjoner, for eksempel direkte tilgang til et klipp i en video på en webserver, eller rask viderekobling til et bestemt tidspunkt i et musikkstykke.

MERK: Annodex-plugin-modulen for Mozilla Firefox nettleseren er ikke lenger tilgjengelig.

Programmer som åpnes ANX filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player

Om ANX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .anx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Annodex Exchange Format File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.