Hoved : Filutvidelser : .ani Fil

.ani Filutvidelse

FiltypeWindows Animated Cursor

Utvikleren Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.ANI alternativnummer

En ANI-fil er en markør animasjonsfil som brukes av Windows-operativsystemet. Den inneholder bilderammer for animasjonssekvensen som en samling av .ICO filer. ANI-filer ligner .CUR filer, men inneholder flere bilder som brukes til animasjon.

Mer informasjon

ANI-filer brukes til å lagre standard Windows animerte markører, for eksempel den spinnende timeglassen. De kan også brukes til lagring av egendefinerte animerte markører. ANI-filer kan lastes ned fra tredjepartsutviklere og er ofte inkludert i egendefinerte desktop-temaer.

MERK: Den 31. mars 2007 utstedte Microsoft en sikkerhetsvurdering angående et sikkerhetsproblem i måten Windows håndterer animerte markørfiler . Problemet berører Windows 2000 gjennom Windows Vista.

Programmer som åpnes ANI filer
Windows
Inkscape
ACD Systems ACDSee
Axialis CursorWorkshop
RealWorld Cursor Editor
G.D.G. AniTuner
Aha-Soft ArtCursors
IcoFX
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape

Om ANI filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .ani er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Windows Animated Cursor, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.