Hoved : Filutvidelser : .amf Fil

.amf Filutvidelse

Filtype 1Additive Manufacturing File

Utvikleren ASTM
Kategori 3D Image Files
Format XML

Hva er en AMF fil?

En AMF-fil er en additiv produksjonsfil som brukes av CAD-programmer for å beskrive objekter for 3D-utskrift. Den inneholder en eller flere objekter, som inkluderer geometri, farge og materiale av volumene som utgjør objektet / objektene. AMF-filer lagrer også konstellasjonen (arrangement) av flere objekter og metadata som spesifiserer forfatteren, navnet, opphavsretten og spesielle instruksjoner for objektet / objektene.

Mer informasjon

Siden 1980-tallet har .STL format vært industristandard for lagring og overføring av informasjon mellom CAD-programmer og additiv produksjonsverktøy. Nå, med oppstart av 3D-utskrift, er det behov for mer i stand til å lagre og overføre all nødvendig 3D-objektinformasjon for 3D-utskrift. Dette behovet har ført til økt popularitet av .3MF og AMF formater. AMF-formatet er et åpent format utviklet av American Society for Testing and Materials (ASTM), utgitt i 2013. Formatet er designet for å være en samlende løsning for lagring av 3D-objektinformasjon, omtrent som .PDF formatet er for lagring av dokumenter. Det er XML-basert og designet for å være enkel, skalerbar og bakover og fremtidig kompatibel. Formatet bruker trekantmaskere for å beskrive overflater, enten de er buede eller ikke-plane kanter på 3D-overflater. Farger angis ved hjelp av RGBA-verdier (rød, grønn, blå og alfakanaler).

Du kan eksportere 3D-objektinformasjon til AMF-formatet ved hjelp av programmer som Dassault Systemes SOLIDWORKS og Autodesk-programmer. 3D-skrivere som støtter formatet inkluderer materialisere og shapeways. Du kan se AMF-filer med den gratis plattformen Autodesk Meshmixer-applikasjonen.

Programmer som åpnes AMF filer

Filtype 2Advanced Module File

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.AMF alternativnummer 2

Sangfil lagret i DSMI Advanced Module Format (AMF); inneholder sangdata og prøver som brukes til instrumentets lyder; kan spilles med støtte lydtracker programmer.

Mer informasjon

AMF kan også stå for "ASYLUM Music Format."

Programmer som åpnes AMF filer
Windows
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
MODPlug Player
MikMod
Linux
Schism Tracker
MikMod
Open Cubic Player
Android
Vitamin/CAIG ZXTune
Droidsound-E
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Om AMF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .amf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Advanced Module File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.