Hoved : Filutvidelser : .afp Fil

.afp Filutvidelse

Filtype1Advanced Function Presentation File

Utvikleren N/A
Kategori Page Layout Files
Format N/A

Hva er AFP fil?

Datformat brukt til transaksjonsutskriftsformål; formatert ved hjelp av et objektorientert sidebeskrivelsesspråk (PDL) som heter Arkitektur for blandet objekt-dokumentinnhold, også kjent som AFP-datastrømmen (AFPDS).

Mer informasjon

AFP-filer gjenkjennes av maskinvare som støtter utskriftprotokollen "Intelligent Printer Data Stream". Vanligvis brukt av skrivere i mainframe-miljøer.

Programmer som åpnes AFP filer
Windows
Xenos d2e Vision
Xenos d2e Platform
Pagetec AFP-View

Filtype2FileProtector Encrypted File

Utvikleren AndrosaSoft
Kategori Encoded Files
Format N/A

.AFP alternativnummer 2

Fil kryptert med Androsa FileProtector, et profesjonelt freeware filkrypteringsprogram for Windows; Beskytter enhver type fil ved å kryptere innholdet med et avansert krypteringssystem.

Mer informasjon

Krypteringsalgoritmer støttet av FileProtector inkluderer AES (256-bit / 192-bit / 128-bit), TripleDES (192-bit) og DES (64-biters) kryptering.

Programmer som åpnes AFP filer
Windows
Androsa FileProtector

Om AFP filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .afp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype FileProtector Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.