Hoved : Filutvidelser : .adoc Fil

.adoc Filutvidelse

Filtype AsciiDoc File

Utvikleren Stuart Rackham
Kategori Text Files
Format Text

.ADOC alternativnummer

Tekstdokument som inneholder vanlig tekst; kan inneholde spesiell syntaks, for eksempel firkantede parenteser, perioder og kolonner som tillater at filen blir vist med tilpasset formatering; kan også konverteres til et annet format, for eksempel .HTML eller .EPUB , ved hjelp av en tekstbehandler som Asciidoctor.

Mer informasjon

AsciiDoc-filer kan brukes til flere formål, men brukes ofte til programvaredokumentasjon. For eksempel er mange programmer tilgjengelig på GitHub-nettstedet dokumentert ved hjelp av AsciiDoc.

MERK: ADOC-filer lagres med en ".adoc" -utvidelse for å indikere at de inneholder AsciiDoc-syntaks. De lagres imidlertid i samme format som en ren tekstfil, som har en .TXT -utvidelse.

Programmer som åpnes ADOC filer

Om ADOC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .adoc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype AsciiDoc File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.