Hoved : Filutvidelser : .adi Fil

.adi Filutvidelse

Filtype 1AOMEI Backupper Disk Backup File

Utvikleren AOMEI
Kategori Backup Files
Format Binary

Hva er en ADI fil?

Diskbilde laget av AOMEI Backupper, et sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogram for Windows-brukere; inneholder en sikkerhetskopi av en harddisk som kan brukes til å gjenopprette harddisker når tap av data eller korrupsjon oppstår.

Mer informasjon

ADI-filer kan komprimeres og deles i flere filer for å redusere størrelsen på bildefilen. Du kan også redusere størrelsen på filen ved å velge å bare sikkerhetskopiere de brukte sektorene av filsystemer.

MERK: Active @ Disk Image bruker også filtypen "adi" for å lagre diskbildefiler.

Programmer som åpnes ADI filer
Windows
AOMEI Backupper

Filtype 2Active@ Disk Image Backup File

Utvikleren Active@ Data Recovery Software
Kategori Backup Files
Format Binary

.ADI alternativnummer 2

Diskbilde laget av Active @ Disk Image, et sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogram; kan inneholde en sikkerhetskopi av en harddisk, medieplate eller annen ekstern lagringsenhet; kan være en del av et delt arkiv eller en full backup.

Mer informasjon

ADI-filer kan brukes til full sikkerhetskopiering og gjenoppretting av system, samt sikkerhetskopiering av delvise filsystemer. De lagrer bare de okkuperte sektorene på en disk og bruker komprimering, noe som bidrar til å redusere størrelsen på sikkerhetskopien.

Aktive @ Disk Image navne deler arkiver ved hjelp av sikkerhetskopienavnet etterfulgt av nummeret i sekvensen. For eksempel vil et tofilsdelt arkiv for "MyBackup" ha filene MyBackup1.adi og MyBackup2.adi.

Programmer som åpnes ADI filer

Filtype 3Dynamics AX Developer Documentation Index File

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

.ADI alternativnummer 3

Inneholder en indeks av utviklerdokumentasjon ( .ADD ) filer som brukes av Microsoft Dynamics AX-programvaren; gir raskere tilgang og søkemuligheter for hjelpedokumentasjonen.

Programmer som åpnes ADI filer
Windows
Microsoft Dynamics AX

Filtype 4AutoCAD Device-Independent Binary Plotter File

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format Binary

.ADI alternativnummer 4

Monokrom bilde generert av AutoCAD, et CAD-program som brukes til å lage 2D- og 3D-design; inneholder en svart og hvit grafikk som er blitt plottet fra en vektorbasert tegning; brukes til å lagre planlagte designutkast.

Programmer som åpnes ADI filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 5Amateur Data Interchange Format

Utvikleren Raymond R. Ortgiesen IV
Kategori Data Files
Format N/A

.ADI alternativnummer 5

En ADI-fil er en datafil som er lagret i amatørdatautvekslingsformatet (ADIF). Den inneholder kontaktdata i vanlig tekst som utveksles mellom amatørradio loggingsprogramvare. ADI-filer brukes primært til å overføre loggbøker.

Mer informasjon

ADIF brukes i amatørradisjonstjenesten, som består av amatører som bruker radioteknologi som en hobby. Formatet ble utgitt i 1996 og ble vedtatt av en rekke Amateurfunk-programmer som det ensartede formatet for utveksling av logger mellom amatørradioentusiaster. Det er tre spesifikasjoner for ADIF. ADI-filer kan brukes av hver spesifikasjon av formatet, men ADX-filer (lagret i et XML-format) brukes primært av den tredje spesifikasjonen av ADIF.

MERK: ADI-filer lagres også som .ADIF files .

Programmer som åpnes ADI filer

Om ADI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .adi er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Amateur Data Interchange Format Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.