Hoved : Filutvidelser : .act Fil

.act Filutvidelse

Filtype 1ADPCM Compressed Audio File

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en ACT fil?

Lydformat innspilt av noen stemmeopptakere og MP3-spillere; komprimert ved hjelp av Adaptive Differential Pulse Code Modulation.

Programmer som åpnes ACT filer
Windows
Logipole Konvertor
Audials One

Filtype 2Alma CAD/CAM Document

Utvikleren Alma
Kategori CAD Files
Format N/A

.ACT alternativnummer 2

CAD-dokument opprettet av Alma CAD / CAM-programvare produkter som act / cut, act / weld og act / tubes; inneholder CAD / CAM data som spesifiserer instruksjoner for 3D skjære maskiner eller sveise roboter; kan inkludere laser-, plama-, vannjet- og flamteknologi.

Programmer som åpnes ACT filer

Filtype 3DS Game Maker Action File

Utvikleren Invisionsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.ACT alternativnummer 3

Fil som brukes av DS Game Maker, et program som brukes til å lage Nintendo DS-spill; inneholder en spillhandling skrevet i C; brukes til å vise grafikk, spille lyder, skape overganger og kontrollere spilllogikk, samt andre handlinger.

Mer informasjon

Tilpassede handlinger kan opprettes fra maler som er gitt i DS Game Maker Action Editor-grensesnittet. ACT-filer lagres i katalogen \ Actions \ i DS Game Maker-installasjonen.

ACT-filer lagres med en tilsvarende .ACTX -fil, som inneholder en beskrivelse for handlingen.

Programmer som åpnes ACT filer

Filtype 4Adobe Color Table File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.ACT alternativnummer 4

Fargeoppslagstabell (CLUT) -fil som brukes av Adobe Photoshop, et program som brukes til redigering av rastergrafikk; lagrer en samling av forhåndsdefinerte farger; brukes til å bruke en CLUT til et bilde i dialogboksen "Lagre for web" i Photoshop.

Mer informasjon

ACT-filer brukes til å optimalisere bilder for webpublisering. Ved å legge til eller redusere antall farger i CLUT, kan brukerne undersøke kvaliteten på bildet versus den resulterende filstørrelsen før den lagres.

Adobe fargebord kan lastes inn i dialogboksen Lagre for web ved å velge Fargebord-menyen og velg Legg inn fargebord .... Flere forhåndsdefinerte ACT-filer er inkludert i Photoshop-installasjonen i / Forhåndsinnstillinger / no_US / Save for Web Settings / Fargebord / katalog.

MERK: CLUTs brukes av enkelte bildeformater i dialogboksen Lagre for web, for eksempel .GIF . De blir imidlertid ikke brukt av .JPG og .PNG files.

Programmer som åpnes ACT filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtype 5Genesis3D Actor File

Utvikleren Eclipse Entertainment
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.ACT alternativnummer 5

Tredimensjonal karakter, eller "skuespiller", lagret i Genesis 3D-formatet; kan inkludere objektbevegelser, skinn og materialer; skuespillerfiler kan opprettes direkte i Genesis3D eller ved å konvertere andre 3D-formater til ACT-formatet ved hjelp av Genesis3D Actor Studio.

Mer informasjon

Genesis3D er en åpen kildekode-3D-renderingsmotor i realtid, hovedsakelig brukt til å lage 3D-spill. Genesis 3D-motorpakken inneholder skuespilleren Studio, skuespilleren, og andre filer. Mer informasjon er tilgjengelig på Genesis3D nettsiden.

Programmer som åpnes ACT filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Eclipse Entertainment Genesis3D
Caligari trueSpace

Filtype 6FoxPro Documenting Wizard Action Diagram

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format N/A

.ACT alternativnummer 6

Viser de hierarkiske relasjonene i koden til et FoxPro-program; opprettet av dokumentasjonsveiviseren (Verktøy-menyen → Veiviser → Dokumentering)

Programmer som åpnes ACT filer
Windows
Adobe Illustrator
Microsoft Visual FoxPro
chUmbaLum sOft MilkShape 3D
Macintosh
Adobe Illustrator

Om ACT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .act er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype FoxPro Documenting Wizard Action Diagram Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.