Hoved : Filutvidelser : ._docx Fil

._docx Filutvidelse

Filtype Renamed Microsoft Word Open XML Document

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format N/A

._DOCX alternativnummer

En _DOCX-fil er et Microsoft Word Open XML-dokument med .docx-utvidelsen endret til ._docx. Det er en .DOCX fil, som inneholder formatert tekst, bilder, grafer, tabeller og diagrammer. _DOCX-filer kan bli omdøpt til "._docx" -filer ved hjelp av et e-postprogram for å forhindre at filen blokkeres av en e-posttjeneste.

Mer informasjon

En annen grunn til at en _DOCX-fil kan opprettes av et e-postprogram, for eksempel Windows Live Mail, er hvis filnavnet slutter med en "." før "." i forlengelsen. For eksempel endrer e-postprogrammet sample..docx til sample._docx. Dette forekommer også ofte med .DOC , .XLS og .XLSX files.

Du kan gi nytt navn til _DOCX-filer ved å endre "._docx" -utvidelsen til ".docx". Etter å ha omdøpt filen, kan du åpne den som en standard DOCX-fil. Noen programmer som kan åpne DOCX-filer, er Microsoft Word, Corel WordPerfect, LibreOffice Writer og Apple Pages.

Programmer som åpnes _DOCX filer
Windows
Rename to ".doc" then open as a DOC file
Macintosh
Rename to ".doc" then open as a DOC file

Om _DOCX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * ._docx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Renamed Microsoft Word Open XML Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.