Hoved : Filutvidelser : .3dxml Fil

.3dxml Filutvidelse

Filtype Dassault Systemes 3D XML File

Utvikleren Dassault Systemes
Kategori 3D Image Files
Format XML

.3DXML alternativnummer

En 3DXML-fil er en XML-fil opprettet i proprietært Dassault Systemes 3DXML-format. Den inneholder masker, teksturer, lyseffekter og andre 3D-objektegenskaper, og brukes til å spesifisere et XML-basert 3D-objekt.

Mer informasjon

3DXML-formatet ble opprettet for å inkorporere 3D-informasjon i teknisk dokumentasjon, brukerhåndbøker, markedsføringsmaterialer, nettsteder og andre programvareprogrammer.

MERK: Dassault Systemses publisert åpen 3DXML filformatspesifikasjonen .

Programmer som åpnes 3DXML filer
Windows
Adobe Acrobat
GLC_Player
Dassault Systemes 3D XML Player
Linux
Adobe Acrobat
GLC_Player
Macintosh
Adobe Acrobat
GLC_Player
SimLab Composer

Om 3DXML filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .3dxml er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Dassault Systemes 3D XML File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 11.07.2020:
Hei! Jeg begynner å lære å bruke SimLab-komponisten til å innlemme data i 3D-objektene mine. Jeg setter pris på oppføringen din til .3dxml-filtypen, da det hjalp meg med å oppklare tvilen min til denne typen filer. Det er kjempebra at den bare inneholder alle de "ekstra" egenskapene til 3D-objekter... Les mer