Hjem > K > Kan Man Bruke Amfi Gavekort På Alti?

Kan man bruke Amfi gavekort på alti?

Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss.

Les mer

Hva er Norges største kjøpesenter 2022?

Naturkompaniet valgte Sørlandssenteret for første etablering i Norge. Vi er Norges største kjøpesenter i areal og av den grunn er det flere ledige lokaler som vi trenger å fylle opp med aktivitet. Nå i 2022 kommer blant annet et nytt lekeland og ny, oppgradert gokartbane. Hva er Nordens største kjøpesenter? Nordby shoppingcenter i Sverige passerer i dag 4 milliarder kroner i omsetning. – Vi får sende en takk til Norge, sier senterlederen. 90 prosent av de som handler på Nordby er fra Norge. Nå passerer kjøpesenteret 4 milliarder i omsetning.

Dessuten, hva defineres som kjøpesenter?

Kjøpesenter er en samling av flere selvstendige eller enkeltstående butikker i en bygning eller et bygningskompleks med felles senteradministrasjon. Senteret vil som regel ha felles inngang, og flere leietagere innen butikkhandel. Folk spør også hvem eier amfi kjeden? Amfi Drift er et 100 %-eid datterselskap av Olav Thon Eiendomsselskap.

I forhold til dette, hvem eier alti?

Alti AS eies av LL Holding AS og Sørco Holding AS. LL Holding AS eies av familien Løseth i Surnadal, og Sørco AS er det Arendals-baserte selskapet til familien Sørbøe. Dessuten, hvem eier moa? Det er eid av Olav Thon Gruppen. Med en omsetning på 2,8 milliarder kroner i 2018 er Amfi Moa landets fjerde største målt i omsetning. Kjøpesenteret huser omlag 200 butikker fra desember 2018. Senteret er fordelt på tre sammenhengende bygningsmasser kalt Nord, Syd og Øst.

Deretter, hvor stort er verdens største kjøpesenter?

Dubai Mall er verdens største kjøpesenter. Arealet tilsvarer 50 fotballbaner og huser intet mindre enn 1 200 butikker. På senteret finner du også et dinosaurskjelett, et akvarium, en innendørs skøytebane og en gigantisk kino. Hvor lenge har Sørlandssenteret oppe? 10:00 - 21:00.

Hvor stort er Strømmen Storsenter?

Etter en rekke utvidelser består kjøpesenteret i 2020 av 195 butikker, spisesteder og servicefunksjoner, fordelt på 70 000 kvadratmeter shoppingareal. Over 6,4 mill besøkende var innom Strømmen Storsenter i 2020. Senteret har i dag ca.

By Caniff

Hvorfor er det så mye regn i Bergen? :: Hvor stort er jekta?
Nyttige lenker