Hjem > N > Når Stengte Butikkene I Oslo?

Når stengte butikkene i Oslo?

Siden 2. mars har butikker i Oslo vært stengt, med unntak av blant annet matbutikker, apotek, kiosker og vinmonopol. Kjøpesentrene har vært stengt enda lenger, siden sent i januar. Åpning av kjøpesentre og forretninger inngår i trinn 2 i den gjenåpningsplanen som ble kunngjort forrige uke.

Les mer

Når åpner sentre i Oslo igjen?

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kunngjorde i dag at kjøpesentre og butikker i Oslo kan åpne igjen fra torsdag 6. mai, forutsatt at strenge smitteverntiltak opprettholdes. Og et annet spørsmål, er alle butikker stengt i viken? Alle butikker og varehus skal være stengt, med disse unntakene: Matbutikker, inkludert kiosker, helsekost og andre som i hovedsak selger matvarer. Utsalgssteder som i hovedsak selger dyrefor og andre nødvendighetsartikler for kjæledyr og husdyr. Apotek.

Angående dette, når er butikkene åpne i jula?

Ifølge helligdagsfredloven skal faste utsalgssteder som selger varer til forbrukere, holde stengt på helligdager. Men i følge lovens §5 kan butikkene likevel holde åpent de tre siste søndagene før julaften mellom kl. 14 og kl. 20. Når åpner treningssentre Oslo 2021? Treningssentre og svømmehaller i Oslo får lov til å åpne igjen etter å ha vært stengt siden november i fjor. Publisert 21.05.2021 , oppdatert 21.05.2021 . Det offentliggjorde Oslo-byrådet på en pressekonferanse fredag ettermiddag.

Og et annet spørsmål, når åpner butikkene på karl johan?

09:00 - 20:00. Så, er søndagsåpne butikker åpne 2 juledag? På julaften skal faste utsalgssteder stenge kl. 16, og de skal også være stengt 1. og 2. juledag.

Tilsvarende, hvor lenge er butikkene åpne på lille julaften?

– De fleste butikkene holder åpent til klokken 23 lille julaften, klokken 15 eller 16 på juleaften og klokken 18 på nyttårsaften. Normalt er søndagsåpne butikker åpne på helligdager, men de fleste søndagsåpne butikker har også stengt 1. juledag. Følgelig, er frisørene stengt i viken? Alle butikker og varehus skal være stengt, med disse unntakene: Matbutikker, inkludert kiosker, helsekost og andre som i hovedsak selger matvarer. En-til-en tjenester som frisør, hudpleier, tatovører mv. Helsefaglige virksomheter, som fysioterapeuter, kiropraktorer, fotterapeuter mv.

Er det påbudt med munnbind i Viken?

12. februar opphevet regjeringen kravet om munnbind. Det anbefales bruk av munnbind i nærkontakt med personer i risikogrupper dersom du har forkjølelses/luftveissymptomer.

By Coray Streed

Hvor lenge varer batteriet på AirPods Pro? :: Hva skjedde med Olav den hellige etter han døde?
Nyttige lenker