Hjem > N > Når Åpnet Butikkene I Oslo?

Når åpnet butikkene i Oslo?

Oslo begynner på trinn to i gjenåpningsplanen denne uken, sier Raymond Johansen på dagens pressekonferanse. Det betyr at butikker og kjøpesentre i hovedstaden kan åpne fra og med i morgen, torsdag 6. mai. Men det vil skje med strenge regler for smittevern, sier byrådslederen.

Les mer

Hvor lenge er butikkene åpne i Karl Johan?

09:00 - 20:00. Er alle butikker stengt i Viken? Alle butikker og varehus skal være stengt, med disse unntakene: Matbutikker, inkludert kiosker, helsekost og andre som i hovedsak selger matvarer. Utsalgssteder som i hovedsak selger dyrefor og andre nødvendighetsartikler for kjæledyr og husdyr. Apotek.

Hvor lenge er byen Åpen Oslo?

I sentrum. Serveringssteder i sentrum og indre sentrum skal holde lukket inne mellom kl. 03.30 og kl. 06.00. Deretter, når åpner treningssentre oslo 2021? Treningssentre og svømmehaller i Oslo får lov til å åpne igjen etter å ha vært stengt siden november i fjor. Publisert 21.05.2021 , oppdatert 21.05.2021 . Det offentliggjorde Oslo-byrådet på en pressekonferanse fredag ettermiddag.

Hvor lenge er butikkene åpne på nyttårsaften?

– De fleste butikkene holder åpent til klokken 23 lille julaften, klokken 15 eller 16 på juleaften og klokken 18 på nyttårsaften. Normalt er søndagsåpne butikker åpne på helligdager, men de fleste søndagsåpne butikker har også stengt 1. juledag. Hva gjorde Karl Johan etter slaget ved Leipzig? Kronet til norsk konge

Karl Johan utarbeidet planene for felttoget i Tyskland, og førte selv den såkalte nordarmeen i årene 1813–1814. Etter slaget ved Leipzig 16. –19. oktober 1813, der Napoleon tapte, vendte han seg mot Danmark og rykket inn i Holstein.

Er frisørene stengt i Viken?

Alle butikker og varehus skal være stengt, med disse unntakene: Matbutikker, inkludert kiosker, helsekost og andre som i hovedsak selger matvarer. En-til-en tjenester som frisør, hudpleier, tatovører mv. Helsefaglige virksomheter, som fysioterapeuter, kiropraktorer, fotterapeuter mv. Er det påbudt med munnbind i Viken? 12. februar opphevet regjeringen kravet om munnbind. Det anbefales bruk av munnbind i nærkontakt med personer i risikogrupper dersom du har forkjølelses/luftveissymptomer.

Når åpner kjøpesentrene igjen Oslo?

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kunngjorde i dag at kjøpesentre og butikker i Oslo kan åpne igjen fra torsdag 6. mai, forutsatt at strenge smitteverntiltak opprettholdes.

By Brightman Woolworth

Når stenger alkoholsalget på utesteder? :: Hvor mye eier staten i Telenor?
Nyttige lenker