Hjem > H > Hva Er Miljøledelse?

Hva er miljøledelse?

Miljøledelse brukes for å regulere virksomheters innvirkning på ytre miljø. Det innebærer at en virksomhet formulerer miljøpolitikk og miljømål for å styre aktiviteter, produkter og tjenester. Dette foregår ofte integrert i bedriftens andre styrings- og ledelsesfunksjoner.

Les mer

I forhold til dette, hvor lenge varer en iso sertifisering?

Hvor lenge er et ISO 9001-sertifikat gyldig? Sertifikatet er gyldig i 3 år, forutsatt at din bedrift fortsetter å demonstrere at styringssystemet er i bruk og oppfyller kravene i ISO 9001. Etter sertifisering gjennomføres det oppfølgingsrevisjoner hvert år frem til resertifisering. Angående dette, hva er iso sertifiserte bedrifter? ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse. På verdensbasis er det ca 1,1 millioner sertifiserte bedrifter. Ved å implementere kravene fra standarden i ditt styringssystem øker du kundefokus, kvalitet, effektivitet og ressursutnyttelse. ISO 9001 handler mye om å ta vare på dine kunder.

Hvorfor være ISO sertifisert?

ISO-sertifisering er et bevis på at bedriften oppfyller standardens krav og dokumenterer at selskapet driver med kontinuerlig forbedringsarbeid. Styringssystem reduserer variasjon og sikrer den beste kvalitet og systematikk i prosjektgjennomføringen. Hva er ISO 14001 sertifisering? ISO 14001 gir et klart administrasjonsrammeverk for å redusere dine miljøpåvirkninger og sikre at du oppfyller lovbestemte krav samt for å bygge interessenttillit. Standarden gir organisasjonen din en systemisk metode for planlegging, implementering og administrasjon av et miljøledelsessystem.

Hva er ISO 9001?

ISO 9001-standarden gir spesifikke krav for et kvalitetsstyringssystem som vil forbedre din evne til å konsistent levere produkter og tjenester som oppfyller kundens, samt pålagte og lovbestemte krav. Tilsvarende, hva koster iso 9001 sertifisering? Som oftest tar det 4 - 6 måneder å bygge opp et kvalitetssikringssystem som kan godkjennes for et ISO9001 sertifikat. Det vil si konsulenttjenester for ca 200 000 kr.

Hva er ISO og hva står det for?

Den internasjonale standardiseringsorganisasjonen ISO (International Organization for Standardization) har utviklet standarder for de fleste sektorer siden 1947. Norge er en aktiv deltaker i internasjonal standardisering, og vi har ansvaret for flere viktige standardiseringsområder i ISO. Hva er ISO 9001 2015? ISO 9001 Ledelsessystemer for kvalitet angir kravene til hva et kvalitetsledelsessystem bør inneholde. ISO 9001 er en del av standardserien ISO 9000, som omhandler kvalitetsledelsessystemer. Standardene i serien er generelle og kan brukes av alle typer virksomheter, både store og små.

Hvorfor har vi standarder?

Standarder fremmer faktisk innovasjon! For når alle bruker det samme utgangspunktet, så kan en god idé bli implementert enklere, noe som igjen gjør det enklere å bygge samfunnet vårt på en trygg, sikker, bærekraftig og lønnsom måte.

By Adhamh Unterreiner

Hvor lang tid tar det å bytte skjerm? :: Hvordan kansellere klikk og hent Elkjøp?
Nyttige lenker