Hjem > N > Når Kommer Brev I Posten?

Når kommer brev i Posten?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Les mer

Hvor mye veier et brev?

Vekt inntilInntil 2 cm tykkMer enn 7 cm tykk
100 g28,–90,–
350 g46,–90,–
1 kg90,–140,–
2 kg125,–175,–
Hvor skal man skrive på en konvolutt? Avsenderadresse bør stå på baksiden av sendingen. Videre er det en rekke varianter når det gjelder plasseringen av postnummeret i en adresse. Den vanligste plasseringen av postnummeret er foran poststedet, for eksempel 53225 Bonn.

Ta dette i betraktning, hvor stor er norgespakken?

StørrelseMålPris
Liten:33,2 x 24,6 x 6,5 cm18,–
Medium:30 x 35 x 12 cm19,–
Stor:50 x 30 x 20 cm24,–
Eske Norgespakke™ 0-5 kg35 x 25 x 12 cm22,–
Hvordan leveres norgespakke? Slik sender du pakken:
  1. Pakk godt inn det du skal sende.
  2. Mål og vei pakken; sjekk at sendingen er innenfor lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm (den må passe i en normal postkasse).
  3. Registrer pakken og betal på nett; velg om den skal hentes fra din postkasse eller du vil levere den på Posten selv.

Så, hvordan pakke inn pakker til posten?

Anbefalt ytre emballasje

Bruk sterke konvolutter eller esker av papp, plast eller tre som ytre emballasje. Tungt innhold krever stiv og solid ytre emballasje. Fyll opp tomrom slik at innholdet ligger støtt og godt på plass. Esker og boblekonvolutter fås kjøpt ved Postens salgssteder.
Dessuten, hva er forsendelses id? Et sendingsnummer er et serienummer som identifiserer din pakke. Dette får du fra din avsender. Sendingsnummer kan iblant også kalles kollinummer, kolli-ID, sporingsnummer eller tracking nummer.

Hva er estimert levert?

At den er forventet å komme frem til deg/posten for henting på den datoen. Hva er røde postkasser? Det finnes to typer postkasser: kasse hvor publikum kan legge brevpost som skal sendes. Disse kassene kjennetegnes med sin røde farge, har også Postens logo, og er alltid låst. De er satt opp av Posten på hensiktsmessige steder og er vanligvis tilgjengelig hele døgnet og tømmes regelmessig.

Hvordan fungerer post i butikk?

Det er ikke vanskelig å sende post i butikk. Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord.

By Breskin

Er det toll på Zalando? :: Hvor lang tid tar det å få en pakke i Norge?
Nyttige lenker