Hjem > H > Hva Følger Med Airpods Pro?

Hva følger med AirPods Pro?

AirPods Pro med MagSafe-ladeetui

  • AirPods Pro.
  • MagSafe-ladeetui.
  • Silikonplugger (tre størrelser)
  • Lightning-til‑USB‑C-kabel.
  • Dokumentasjon.

Les mer

Tilsvarende, kan man kjøpe 1 airpod?

Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple. Er AirPods 1 vanntett? AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene.

I forhold til dette, hva er garantien på iphone?

Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Og et annet spørsmål, hvor lang garanti på elektronikk? Klagefristen er to eller fem år

Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. PC og mobiltelefon er eksempel på varer med fem års klagefrist. Du har to års klagefrist når du kjøper noko frå ein privatperson (kjøpslova).

Er AirPods 3 bedre enn AirPods Pro?

Nederst AirPods Pro-etuiet, som er hakket større enn begge de andre. Apple har imidlertid også strammet opp bassgjengivelsen betydelig her. Generasjon tre har like mye bass som tidligere, men den er fastere og kjappere enn tidligere, som er en forbedring i våre ører. Så, hva er forskjellen på airpods 3 og airpods pro? AirPods (3gen): For deg som vil ha god lyd til treningen

Det første du vil se med disse, er at de er blitt kortere – og dermed til forveksling kan ligne på AirPods Pro. Dette påvirker også ladeetuiet, som er blitt mindre enn tidligere – og nå kan lades trådløst med MagSafe-tilbehør.

Derav, når kommer airpods 3?

Apple AirPods 3 (2021) har en veiledende pris på 1990 kroner. De kom på markedet 26. oktober 2021. Derav, er airpods pro verdt pengene? Jevnt over er altså AirPods Pro litt bedre enn AirPods standard på omtrent alle punkter. Det er bedre lyd, mye bedre støydemping, bedre passform i øret, bedre batteritid, og de er vanntette.

Hva er nytt AirPods Pro 2021?

Apple AirPods Pro (2021) helt trådløse hodetelefoner med MagSafe-ladeetui. Apple AirPods Pro helt trådløse hodetelefoner er fullpakket med avanserte teknologier som leverer støydemping i sanntid og eksepsjonell lydkvalitet drevet av H1-brikken, nå også med MagSafe-ladeetui. På dette produkt får du 3 mnd.

By Jenny Hotaki

Hvor langt er det fra Lindesnes til Nordpolen? :: Kan man bytte AirPods?
Nyttige lenker