Hjem > K > Kan En 13 Åring Jobbe På Kiwi?

Kan en 13 åring jobbe på Kiwi?

Hei. Du kan fint jobbe i butikk, men i mange butikker kreves det at man er over 16 eller 18 år for å få stå i kassa, samt åpne og stenge butikken.

Les mer

Kan en 15 åring jobbe på Kiwi?

Du må være 18 år for å sitte i kassen. Ønsker du å søke jobb hos Rema 1000 eller Kiwi, så anbefaler jeg at du snakker med butikksjefen direkte. Da får du vist deg frem og for å høre om hvordan de anbefaler deg å søke. Du kan også gå inn på nettsidene deres og sjekke "stilling ledig". Kan en 14 åring jobbe på Kiwi? Når du er mellom 13 og 15 år kan du utføre lett arbeid, eksempelvis i butikk. Noen butikkeiere ønsker at de ansatte er eldre for å kunne stå i kassa, ha ansvar for å åpne/lukke en butikk osv. Men ungdom kan få ryddejobber, eller være medarbeider i butikk.

Hvordan få jobb når man er 14?

Den beste måten å få jobb på, å aktivt oppsøke jobbene. Er man mellom 13 og 15 år kan man ta lettere arbeid, for eksempel som avisbud eller lettere rydde-, pakke- eller lagerarbeid. Det er lurt å gå innom de stedene du ønsker å jobbe i og spørre direkte (for eksempel i butikker, kiosker, kafeer, eller andre steder). Tilsvarende, hvor gammel må man være for å jobbe på coop? Du har lov til å begynne å jobbe etter at du har fylt 15 år. Når du er 13-15 år, kan du ha lette småjobber. Dette kan for eksempel være jobber som avisbud eller kontor- og butikkarbeid.

Tilsvarende, hvordan skaffe seg jobb som 13 åring?

Når du har fylt 13 år kan du utføre lett arbeid som f. eks avisbud, kontor- eller butikkarbeid. Det kreves skriftlig samtykke fra foreldre/foresatte før du kan begynne å jobbe. Har du fylt 15 år kan du jobbe, så lenge det ikke er til skade for din sikkerhet, helse eller utvikling. Hvor mye tjener man på å jobbe på Kiwi? Gjennomsnittlig lønn som butikkmedarbeider er 380 000 kroner i året. Om du ikke har ansiennitet eller erfaring kan du regne med en lønn på rundt 340 000 kroner i året (ca. 28 000 kroner i måneden), mens de best betalte butikkmedarbeiderne har en årlig lønn på rundt 440 000 kroner i året.

Hvor gammel må man være for å jobbe på McDonalds?

Sannsynligvis ikke - på sidene til McDonalds står det at de fleste restaurantene deres ansetter ungdom som minimum har fylt 16 år. Du kan også spørre hvor gammel må man være for å sitte i kassa? Normalt må man være 15 år for å stå i en kasse og betjene kunder. Hvis du har fylt 13 år kan du utføre "lett" arbeid. Forutsatt at arbeidet er lett, kan du for eksempel ta jobb som avisbud eller utføre kontor- og butikkarbeid.

I forhold til dette, hvordan er det å jobbe på kiwi?

Lite givende arbeid

* Kiwi er kjeden med størst gjennomtrekk av ansatte av god grunn. * Passer for unge og spreke som ønsker å ta seg et friår, litt arbeidserfaring eller sommerjobb, men hvis du ikke går inn med ambisjoner om å bli butikksjef selv så er det i utgangspunktet ikke verdt det.

By Elvin

Hvordan få jobb når man er under 18? :: Hvor gammel må man være for å jobbe på Rema 1000?
Nyttige lenker