Hjem > H > Hvorfor Kan Jeg Ikke Slette Apps På Min Iphone?

Hvorfor kan jeg ikke slette apps på min iPhone?

Hvis du ikke kan slette en app som ikke er laget av Apple, kan du deaktivere foreldrekontroll, og deretter prøve å slette appen igjen. Hvis du trykker og holder på en app på Hjem-skjermen og appene begynner å riste: Trykk på Fjern-symbolet øverst til venstre i appen.

Les mer

Hvordan komme inn på App Store?

iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iTunes og App Store. Hvis du er logget av, angir du oppdatert Apple-ID og passord.
Derav, hvorfor kommer jeg ikke inn på app store? Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, macOS, tvOS, watchOS eller programvaren for en enhet som ikke er fra Apple. Deretter kan du prøve å koble til på nytt.

Hvordan sette opp App Store konto?

Logg på iTunes Store

  1. Velg Konto > Logg på i iTunes-appen på PC-en.
  2. Gjør ett av følgende: Logg på med Apple-ID-en din: Oppgi Apple-ID-en og passordet, og klikk deretter på Neste. Opprett en Apple-ID: Klikk på Opprett ny Apple-ID, og følg instruksjonene på skjermen.
Folk spør også hvor er innstillinger på samsung? Åpne Hurtiginnstillinger
  1. For å se de første innstillingene, sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. For å se alle hurtiginnstillingene, sveip ned igjen.

Hvordan få google søkefelt på Android?

Når du har installert Google-appen på telefonen din på nytt, vil du kunne få tilgang til Google-søkefeltmodulen i redigeringsmodus på startskjermen. Følg stien for å få Google-søkefelt-widgeten tilbake på skjermen Hjem-skjerm > widgets > Google Search. Hvordan gå inn på nylig slettet? Sjekk Nylig slettet-mappen

Hvis du slettet et bilde eller en video ved en feil, havner det i Nylig slettet-mappen. Gå til Bilder > Album, og trykk på Nylig slettet i Verktøy-delen. Hvis du ser bildet eller videoen som mangler, kan duflytte bildet eller videoen tilbake til Nylige-albumet.

Du kan også spørre hvordan synkronisere bibliotek?

Slå på Synkroniser bibliotek

  1. Gå til Innstillinger > Musikk.
  2. Slå på Synkroniser bibliotek. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, får du ikke valget om å slå på Synkroniser bibliotek.
Man kan også spørre hvor lagres bilder på iphone? De opprinnelige bildene og videoene dine lagres i iCloud, og reduserte versjoner som sparer plass, lagres på enheten. Biblioteket optimaliseres bare når du trenger plass, og begynner med de bildene og videoene du ser minst på.

Ta dette i betraktning, hvordan legge til en nettside på hjemskjermen?

Android

  1. Gå til en nettside i nettleseren.
  2. Lag et bokmerke.
  3. Gå til bokmerkebehandlingen.
  4. Trykk lenge på bokmerket du vil lage snarvei til på hjemskjermen, til en meny dukker opp.
  5. Velg Lag snarvei på skrivebordet.

By Mattheus

Hva er Apple-ID og passord? :: Hvordan legge app på hjemskjerm?
Nyttige lenker