Hjem > H > Hva Er Familieadministrator?

Hva er Familieadministrator?

Slik blir du familieadministrator

Den myndige som oppretter en barnekonto, kalles familieadministrator. En familieadministrator kan: ha kontroll over spilletider. ha kontroll over kjøp som blir gjort fra familieadministratorlommeboken.

Les mer

Hvordan logge på PS4 Network?

Logge på PlayStation Network

Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Logg på. Angi påloggings-ID (e-postadresse) og passord > Bekreft.
Hva er PS4? PlayStation 4 (forkortet PS4) er en spillkonsoll produsert av Sony Computer Entertainment. PlayStation 4 ble annonsert som etterfølgeren av Playstation 3 på en pressekonferanse 20. februar 2013, og ble lansert 15. november 2013 i Nord-Amerika og 29.

Hvordan endre aldersgrense på PS4?

På PS4-konsollen går du til Innstillinger > Foreldrekontroller/familieadministrasjon > Familieadministrasjon. Det kan hende du må angi passordet for kontoen på nytt. Velg barnekontoen du vil angi begrensninger for, og velg en funksjon du vil justere. Hvordan ta av foreldrekontroll på PS4? Velg (Innstillinger) > [Foreldrekontroller/familieadministrasjon] > [Systembegrensninger på PS4].

  1. Disse innstillingene brukes for alle brukere på PS4™-systemet.
  2. Hvis du vil forhindre at andre kan endre innstillingene, endrer du passkoden for systembegrensning.

Hvordan dele PlayStation Plus?

Kan jeg dele PlayStation Plus med en venn på en annen konsoll? Nei. Du kan bare dele spill og PlayStation Plus -fordeler med kontoer på én PS5-konsoll med konsolldeling og offline-spilling aktivert, og på den primære PS4-konsollen. Hvorfor kommer jeg ikke inn på PlayStation Network? Slå konsollen og ruteren av og deretter på igjen.

Hvis du bruker Wi-Fi til å koble konsollen til Internett, kan du prøve å bruke en kablet tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om feilsøking for tilkobling, kan du gå til Fix & Connect.

Kan ikke koble til PlayStation Network?

Start PS4 på nytt. Start ruteren på nytt. Kontakt Internett-leverandøren for å kontrollere statusen for Internett-tilkoblingen din. Tilbakestill ruteren og velg Innstillinger > Nettverk > Konfigurere Internett-tilkobling, og koble deretter til ruteren igjen. Hvor finner jeg PlayStation Network? Vil du logge på PlayStation™Network, velger du (Innstillinger) > [Kontoadministrasjon] > [Logg på PlayStation Network]. Du kan se «PlayStation™Network» for å finne ut mer om PlayStation™Network. PlayStation™Network er kun tilgjengelig i enkelte land og regioner, og på visse språk.

Hva trenger man til PlayStation?

Du trenger følgende:

  • en PlayStation Network-konto med registrerte betalingsdetaljer.
  • en trådløs DUALSHOCK 4-kontroller (med USB-kabel) eller en annen kompatibel kontroller.
  • et aktivt PS Now-abonnement eller en 7-dagers kostnadsfri prøveversjon.
  • en aktiv bredbåndstilkobling. Vi anbefaler 5 Mbps eller høyere.

By Lerner Walicki

Hvor mye koster PlayStation? :: Hvordan slette Google Logg på iPhone?
Nyttige lenker