Hjem > N > Når Kommer Hjemlevering?

Når kommer Hjemlevering?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Les mer

Og et annet spørsmål, er det prisgaranti på elkjøp?

Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris. Dersom du ønsker å benytte Prismatch, er det viktig å sette seg inn i hvordan kundegarantien fungerer. Så, hvordan fungerer prismatch? "Å matche" vil si at de gir deg tilsvarende pris som om du skulle ha vært kunde hos strømselskapet som har den laveste prisen for samme type strømavtale. Typisk reklamerer selskapene som følger: "Tilbys det billigere strøm av en annen strømleverandør innenfor den gitte perioden matcher vi prisen".

Derav, hvordan fungerer prisgaranti?

De har rettet blikket sitt mot butikker som Elkjøp, Komplett og mange andre, som reklamerer for såkalt prisgaranti. Hvis kunder hos dem kjøper et produkt og finner et det samme produktet til en lavere pris et annet sted etterpå, vil butikken matche prisen. Hvor lenge holder Kitchen av varene? Hvor lang bytterett har jeg på varer jeg har kjøpt? Vi har åpent kjøp i 30 dager - med kvittering får du pengene igjen, ellers er det tilgodelapp som gjelder.

I forhold til dette, hvor mye koster klikk og hent ikea?

Ikea har ellers et vell av leveringsløsninger ved siden av klikk og hent, og kan sende småvarer i posten for rundt 50 kroner, til døren for fra 160 kroner - eller ved ekspressfrakt for større ting - fra 600 kroner. Følgelig, kan andre hente klikk og hent? Kan noen andre hente varene for meg? Det er helt ok, men av praktiske hensyn ser vi helst at vedkommende som har mottatt SMS meldingen kommer.

Derav, når kan man kreve pengene tilbake?

Klagefristen er to eller fem år. Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år. Og et annet spørsmål, kan man avbestille en vare? Dersom du har bestilt en vare fra en forhandler, men ikke fått den levert har du rett til å avbestille. Denne retten følger av forbrukerkjøpslovens § 41. En vare kan for eksempel være biler, båter, bobiler eller lignende gjenstander. Avbestilles varen kan i enkelte tilfeller selger lide et tap.

Hva er klikk og hent?

Klikk og hent er enkel måte å reservere varer på i butikkens nettbutikk. Du velger selv når du vil hente varene (ofte innen 24 timer). Varene klargjøres av butikken og mange butikker sender ut en sms varsel når varen er klar til å hentes.

By Panta

Hvordan finne ut koordinater? :: Hvordan fungerer klikk og hent Elkjøp?
Nyttige lenker