Hjem > H > Hva Er Nytt Med Iphone 13?

Hva er nytt med iPhone 13?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max introduserer den mest avanserte skjermen på iPhone noensinne, Super Retina XDR med ProMotion, som støtter en adaptiv oppdateringsfrekvens fra 10 Hz til 120 Hz, for raske bildefrekvenser når brukerne trenger det og som sparer batteritid når de ikke gjør det.

Les mer

Når kommer iPhone 15 ut?

Men like sikkert som at september byr på nye iPhoner, betyr det også at det er på tide å oppdatere nåværende i-dingser med den siste programvaren. Mandag 20. september slippes iOS 15 til iPhoner helt tilbake til iPhone 6S (2015), og det er veldig mye å bite merke i. Ta dette i betraktning, hva er bra med ios 15? Du kan enkelt låse opp iPhonen, bruke Apple Pay og autorisere apper og passord. Selv når munnen og nesen din er tildekket, kan iPhone nå gjenkjenne deg ved å analysere de unike kjennetegnene rundt øynene dine.

Hvordan overføre fra gammel til ny iPhone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.
Deretter, når iphone ikke vil oppdatere? Hvis du fremdeles ikke klarer å installere den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, prøver du å laste ned oppdateringen på nytt: Gå til Innstillinger > Generelt > [enhetsnavn]-lagring. Finn oppdateringen på listen over apper. Trykk på oppdateringen og deretter på Slett oppdatering.

Kan iPhone Se oppdateres?

Bruker du allerede iOS 14, kan du oppdatere til iOS 15. Med andre ord er listen over kompatible telefoner identisk som i fjor høst og inkluderer da iPhone 6s/6s Plus og nyere telefoner, inkludert begge iPhone SE-modellene. Også 7. generasjon iPod Touch kan oppdateres til iOS 15. Hvordan oppdaterer jeg mobilen? For å oppdatere en mobiltelefon eller et nettbrett med operativsystemet Android, kan du gjøre følgende:

  1. Gå inn på "Innstillinger"
  2. Bla deg nedover og velg "Om enheten"
  3. Velg "Programvareoppdatering"
  4. Velg "Oppdater" Mobilen søker nå etter oppdateringer.

Dessuten, hvor lang tid tar det å oppdatere iphone?

Tiden det tar, er avhengig av antallet filer på enheten og om du renser, oppdaterer eller oppgraderer iOS eller iPadOS. Denne prosessen kan ta så lite som ett minutt hvis enheten har få eller ingen filer eller du er i ferd med å rense den. Og et annet spørsmål, hvorfor oppdatere iphone? Hva er det som er så viktig med å installere oppdateringer? Det å installere oppdateringer for programvaren er et forebyggende tiltak. Utviklere som lager operativsystemer, dataprogrammer og mobilapper er bare mennesker, og gjør feil som alle andre. Derfor vil det alltid finnes feil, såkalte bugs, i alt av programvare.

Tilsvarende, hvordan få oppdatert gammel ipad?

Du kan også følge denne fremgangsmåten:

  1. Koble din iPhone, iPad eller iPod touch til strøm og koble den til internett via Wi-Fi.
  2. Gå til Innstillinger > Generelt og trykk på Programvareoppdatering eller Oppdatering.

By Zurheide Kaluram

Hvordan finne iOS? :: Hvilke iPhone støtter iOS 15?
Nyttige lenker