Hjem > K > Kan Man Ringe 175?

Kan man ringe 175?

Kontakt veitrafikksentralene ved trafikkfarlige situasjoner

Ved trafikkfarlige situasjoner, som for eksempel oversvømmelse eller gjenstander i veien, skal du ringe veitrafikksentralene på telefonnummer 175.

Les mer

Hvor finner man trafikkmeldinger?

For å få trafikkmeldinger for din reiserute går du inn i «Trafikkinfo i kart» på vegvesen.no/trafikk og velger «Ruteplanlegger» i menyen nederst til høyre, og legger inn din rute. Velger du «Info i kart» kan du også velge å vise f. eks. ladestasjoner og rasteplasser i kartet. Folk spør også hvordan sjekke kjøreforhold? På Vegvesenets hjemmesider kan du lett finne ut om fjellovergangen du skal over er åpen, om det er trafikkmeldinger du bør være obs på og du kan sjekke værforholdene fra webkamera med direkte bilder fra overgangen.

Hvordan klage på veier?

Du kan melde om feil og mangler på riks- og fylkesveier, eller tipse oss om trafikkfarlige situasjoner. Du når oss i veitrafikksentralene på telefonnummer 175. Du kan nå oss døgnet rundt, hele året. Så, hva gjør vegtrafikksentralen? Veitrafikksentralene (VTS) har som oppgave å overvåke og styre veitrafikken for statlige og fylkeskommunale veier, og varsle om hendelser og informere om status på veinettet. Oppgavene omfatter både normalsituasjonen, avvikssituasjoner og uønskede hendelser, samt planlagte og akutte situasjoner.

Folk spør også når er det minst trafikk?

Den verste dagen når det gjelder morgenkø er onsdager, mens torsdag er den mest trafikkbelastede dagen om ettermiddagen. Minst trafikk er det på fredagsmorgenen og på mandag kveld. Tilsvarende, hvordan finner jeg ut hvem som eier en bil? Nå kan du selv logge deg inn på Din side på vegvesen.no og finne opplysninger om kjøretøy og eiere, og det uten at det koster deg noe. Du har også fram til nå hatt mulighet til å finne ut hvem som eier et bestemt kjøretøy via en SMS-tjeneste du måtte betale for.

Er Oslofjordtunnelen stengt i dag?

Oslofjordtunnelen stengt (igjen)

Oslofjordtunnelen er kortvarig stengt i retning Drøbak, skrriver Vegtrafikksentralen Øst. Entreprenør er på vei inn for å sjekke en melding om stein inne i tunnelen.
Hvem bestemmer over Statens vegvesen? Statens vegvesen er underlagt Samferdselsdepartementet. Som vei- og veitrafikkforvalter har Statens vegvesen ansvar for veiadministrasjon på riks- og europavegene. Dette innebærer å ta vare på, planlegge, utvikle, drifte og vedlikeholde vegene.

Og et annet spørsmål, er umbukta åpen?

E12 Umbukta: Åpent. E10 Bjørnfjell: Stengt. E6 Saltfjellet: Åpent. Rv 77 Graddis: Kolonne.

By Morville

Hvordan få posisjon på bilder? :: Når er det minst nedbør?
Nyttige lenker