Hjem > H > Hva Slags Telefon Er Dette?

Hva slags telefon er dette?

Finn telefonens modellnummer i innstillingene

Uansett hvilken telefon du bruker, bør du kunne finne detaljert informasjon om modellen i Innstillinger-menyen. Trekk varslingsskyggen ned, og trykk deretter på tannhjulikonet for å komme dit.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvor mange har smarttelefon i verden?

Danmark størst på smarttelefon

– I 2017, har 2,73 milliarder mennesker i verden tatt i bruk en smarttelefon for å koble seg til internett. Det representerer 36.9% av hele verdens befolkning, og 78,7% av internett-brukerne.
Hvem fant opp den første mobiltelefonen? Mobiltelefon/Oppfinnere

Hva kostet den første Iphonen?

september 2007 ble det kunngjort at Tyskland og Storbritannia den 18. september 2007 skulle bli de første europeiske landene der iPhone ble tilgjengelig. Eksklusiv operatør i England var O2 og T-Mobile i Tyskland. Prisen på telefonen i England var £269, mens den i Tyskland kostet €399. Og et annet spørsmål, hvorfor skal jeg vælge en iphone? iPhone fungerer sømløst med alle andre Apple-enheter.

Du kan ta telefonen med Apple Watch. Ta et bilde med iPhone og se det umiddelbart på iPad. Aktivere Delt Internett så Macen får nettilgang via iPhone. Åpne AirPods for første gang, og se at de kobler seg automatisk til iPhone.

Hvor er iPhone laget?

Barn lager iPhone

Store deler av Apples produkter lages i Shenzen. Byen ligger rett nord for Hong Kong i Kina. Byen har hatt en utrolig vekst etter at den ble en deregulert økonomisk sone i Kina. I 1982 bodde 352 000 mennesker i byen, i 2010 ble folketallet oppgitt til å være nærmere 10,5 millioner.
I forhold til dette, hva er bra batterikapasitet iphone? Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand.

Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst. Er det stor forskjell på iPhone 11 og 12? Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

Hvilken Android telefon skal jeg velge?

Dermed får du enkelt oversikt over hvilke Android-modeller som kan passe best for deg.

  1. Samsung Galaxy S22 Ultra. Den beste Android-mobilen.
  2. OnePlus 10 Pro. Den beste kraftige mobilen for budsjettbevisste brukere.
  3. Google Pixel 6 Pro.
  4. Samsung Galaxy S22.
  5. Xiaomi 12 Pro.
  6. Oppo Find X5 Pro.
  7. Samsung Galaxy S21 Ultra.
  8. Realme GT 2.

By Sidnee

Hvor kjøper jeg iPhone billigst? :: Hvilken mobil er best i test 2021?
Nyttige lenker