Hjem > N > Når Kjøpte Jeg Min Iphone?

Når kjøpte jeg min iPhone?

Han fikk rett. Den ble den aller første Iphone kjøpt på Apple-butikken på 5th Avenue i New York av Greg Packer.

Les mer

Deretter, når kom iphone 13 ut?

iPhone 13 ble lansert 14. september 2021. iPhone 13 er den femtende generasjonen av mobiltelefonen i iPhone-serien. iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro og 13 Pro Max ble avduket på Apples digitale pressekonferanse kalt Apple Event. Også, når kommer 6s til norge? Apple har annonsert den norske lanseringsdatoen for iPhone 6s og iPhone 6s Plus. De nye mobilene vil være å finne i butikkene fra og med 9. oktober. Det er samme dag som Apple Watch kommer til Norge.

Derav, hvordan finne årsmodell på ipad?

Finn iPad-modellen din

  1. Se på baksiden av iPaden.
  2. Åpne Innstillinger og trykk på Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser, har en skråstrek «/», er det delenummeret (f. eks. MY3K2LL/A).
Hvilket år kom iPhone 7? iPhone 7, som ble lansert 16. september 2016, er nå i sitt tredje år.

Når ble Apple lansert?

Suksessen førte til at konkurrentene startet opp sine egne. Android kom med Android Market ved lansering av den første telefonen i 2008. Dessuten, når kom den første smarttelefonen? Tidenes første smarttelefon fyller 20 år. IBM Simon Personal Communicator kom i salg 16. August 1994, og var den første mobiltelefonen som også hadde mange av funksjonene til en PC. Telefonen blir i forbindelse med jubileet utstilt i London Science Museum, ifølge BBC.

Hvor lang ventetid er det på iPhone 13?

Forsøker du å legge inn en bestilling på iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, vil du se at estimert utsendelse er om 4–5 uker. Det gjelder uansett konfigurasjon på 128 GB–1 TB. Bedre er utvalget av iPhone 13 og iPhone 13 Mini, der de fleste konfigurasjoner har estimert utsendelsestid på mellom 5 og 7 dager. Hva er prisen på iPhone 13? Den billigste prisen for Apple iPhone 13 5G Dual SIM 4GB RAM 128GB akkurat nå er 7 890 ,-. Dette er det mest populære produktet i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.9 av 5.

Folk spør også blir iphone 12 billigere når iphone 13 kommer?

Ved tidligere lanseringer har ikke selskapet kuttet prisen på de større modellene, og det er lite sannsynlig at praksisen vil forandres i år. Begge Pro-modellene var svært populære gjennom hele 2021, og mange butikker satt med tomme lagre gjennom store deler av året, noe som heller ikke hjalp på prisen.

By Ifill

Når kom iPhone 7 ut i Norge? :: Når kommer 6S til Norge?
Nyttige lenker