Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Fabel Og Storytel?

Hva er forskjellen på Fabel og Storytel?

Fabel har rask søkefunksjon og den er enkel å bruke. Liker du krim, er Fabel absolutt å anbefale. Storytel har et større utvalg av lydbøker enn Fabel har, og er brukervennlig og godt organisert. Storytel er litt dyrere enn Fabel, men forskjellen er minimal.

Les mer

Hvor kan man høre lydbøker gratis?

Slik hører du lydbøker gratis

  • Gratis prøveperiode hos lydbok-apper som Storytel, Nextory, Podimo, Fabel og Bookbeat.
  • Bibliotekets lånekort og appen Bookbites.
  • Nettsiden Lydbok.to.
  • NLB – For deg med lesevansker eller nedsatt funksjonsevne.
  • Youtube.
  • Diverse Norske og utenlandske nettsider.
Er det lydbøker på Spotify? For å høre lydbøker på Spotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Man kan også spørre kan man lese bøker på fabel?

I appen kan du lage så mange bokhyller du vil, og navngi dem etter innholdet. Kanskje vil du ha en egen bokhylle med krimbøker, eller bøker som egner seg for lytting på stranda til sommeren? For å lagre bok i en bokhylle klikker du på “Legg til i bokhyller” på produktsiden i appen. Angående dette, hvor mye koster det å abonnere på storytel? Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 169 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Følgelig, hva koster fabel i mnd?

Fabel Basis koster 139 kr/mnd. Her kan du lytte så mye du vil til alt innhold, bortsett fra barne- og ungdomslydbøker. Fabel Familie koster 189 kr/mnd, Her får du ubegrenset tilgang til alt innhold og 2 samtidige strømminger. Fabel Familie Pluss koster 229 kr/mnd. Hva koster Fabel i måneden? Få tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen, fra kun 79 kr/mnd!

Dessuten, hva koster fabel?

Abonnement koster 179 kr/måneden etter prøveperioden og løper til du sier opp. Vi har ingen bindingstid. Som Fabel-abonnent har du ubegrenset adgang til alle våre lydbøker, og til alle nye lydbøker som fortløpende blir lagt til i tjenesten. Prisen for strømmetjenesten er kr 179 per måned etter endt prøveperiode. Angående dette, hvordan få gratis lydbok? Lån lydbøker på det lokale biblioteket ditt

Mange er nok ikke klar over det, men de fleste lokale bibliotek har et godt utvalg av lydbøker – både i CD-format så vel som digitale løsninger! Her kan man låne de aller fleste lydbøker man vil høre på helt gratis, og selvsagt på norsk.

Hvordan låne lydbøker gratis?

Møter du mennesker som strever med å lese på grunn av nedsatt syn? Fortell dem at de kan låne lydbøker gratis hos Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek! NLB har mange tusen lydbøker i alle sjangre, fra krim og spenning til serieromaner, lyrikk og faktabøker. NLB er et offentlig bibliotek underlagt Kulturdepartementet.

By Lucey Perrera

Hvor kan jeg høre lydbok? :: Hvilke byer ligger på samme breddegrad?
Nyttige lenker