Hjem > E > Er Det Verdt Å Kjøpe Nintendo Switch?

Er det verdt å kjøpe Nintendo Switch?

Er det verdt å kjøpe Nintendo Switch i noen av versjonene? Svaret er ja. Nintendo Switch er verdt å kjøpe, fordi det er en konsoll som har vist seg å bli. Husk at det siden lanseringen allerede er solgt rundt 90 millioner enheter (inkludert Lite).

Les mer

Hva var den første spillkonsollen?

Allerede i 1972 lanserte de verdens første spillkonsoll, med det fengende navnet "Magnavox Odyssey" og en utsalgspris på ca 6 000 kroner. Det var en ganske enkel maskin uten hverken prosessor eller minne, og lignet mer på et gammelt radioapparat enn dagens maskiner. Hva er forskjellen på Nintendo Switch og OLED? Mens den originale utgaven hadde en 6,2 tommer stor LCD-skjerm, har den nye utgaven en 7 tommer stor OLED-skjerm. Imidlertid har ikke Nintendo gjort noe med oppløsningen, og man må da som nå ta til takke med 720p. OLED-utgaven har mer levende farger og oppleves mindre blass enn originalutgaven.

Hvem passer Nintendo Switch for?

Hvilken spillkonsoll bør du velge til barna?

  • For barn og familier som skal spille sammen. Nintendo Switch kan passe fra seks år.
  • For barn som bare skal spille litt. Mobiltelefon og nettbrett kan passe for alle aldre.
  • For barn som er opptatt av grafikk.
  • For barn som vil ha både spill og programvare.
Man kan også spørre kommer det ny nintendo konsoll? Til tross for Nintendos veldig tydelige benektelser, har ikke Bloomberg endret reportasjen sin, og NateDrake sier han forventer at selskapet slipper den helt nye konsollen en gang mot slutten av 2022. Trolig i perioden mellom fjerde kvartal 2022 og første kvartal 2023.

Hvor mye koster en Nintendo Switch 2021?

De nyeste Nintendo Switch-pakkene

Sjekk ut våre sammenligningstabeller – her kan man enkelt finne de beste prisene. Alene koster Nintendo Switch (2019) normalt sett omlag 3500 kroner i Norge. Nintendo Switch OLED ble lansert i 2021 til 4390 kroner.
Når kom den første konsollen? Magnavox Odyssey er verdens første videospillkonsoll. Den ble først demonstrert den 24. mai 1972, og ble gitt ut i august samme år, tre år før Atari gav ut Pong. Odyssey ble designet av Ralph Baer, som begynte arbeidet i 1966 og hadde en fungerende prototype i 1968.

Ta dette i betraktning, når kom den første nintendo?

Nintendo Entertainment System, ofte omtalt som NES eller bare Nintendo, er Nintendos første stasjonære spillekonsoll. Den ble lansert i Japan i 1983 under navnet Famicom. Senere ble maskinen lansert i både Europa og USA, under navnet Nintendo Entertainment System. Tilsvarende, når kommer nintendo switch oled? juli 2021 . Nintendo Switch-familien får et nytt tilskudd når Nintendo Switch – OLED Model lanseres den 8. oktober. Dette vil gi spillere over hele verden enda et fargerikt valg til det stadig økende spillbiblioteket til Nintendo Switch.

Hvorfor er Nintendo Switch så dyr?

Samtidig som det ble en mye større etterspørsel gjorde også pandemien at det ble vanskeligere å få tak i nok arbeidskraft til å produsere mye, og både arbeidskraft og råmaterialer ble dyrere. Dette førte til at produksjonskostnadene økte, og Nintendo måtte derfor sette opp prisen på konsollen for å tjene penger på den.

By Ammadis Andera

Kan man bruke Nintendo switch lite på tv? :: Når kommer ny MacBook Pro 2021?
Nyttige lenker