Hjem > H > Hva Er Den Beste Chromecast?

Hva er den beste Chromecast?

1. Google Chromecast with Google TV - BESTE I TEST MEDIESPILLER. Googles Chromecast-plattform er en veldig fleksibel løsning, både for å gjøre TV-en smart og for å streame video, bilder og mer fra telefonen din.

Les mer

I forhold til dette, hvordan koble opp chromecast til tv?

Chromecast

  1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.
Hvordan sette Chromecast tilbake til fabrikkinnstillinger? Fra Chromecast-enheten
  1. Trykk og hold på knappen på baksiden av Chromecasten mens den er koblet til TV-en og slått på. LED-lampen begynner å blinke gult.
  2. Når LED-lampen lyser konstant hvitt, slipper du knappen. Chromecasten blir tilbakestilt.

Hva er den nyeste Chromecast?

Chromecast 2020 er også kjent som "Chromecast with Google TV". Den nye Chromecast-en kommer i midlertidig ikke med støtte for Googles strømmetjeneste for spill "Google Stadia" men kommer med både 4K, Dolby Vision og HDR10+. Hvilke programmer støtter Chromecast? Fysisk er Google Chromecast en liten boks som du kobler til tv-en via HDMI-kontakten. Med en Google Chromecast kan du se tv-serier fra for eksempel Netflix, HBO, TV2 og Viasat på tv-skjermen. Det er også lett å få bilder og video fra mobilen på skjermen med en Chromecast.

Du kan også spørre hva er chromecast ultra?

Plugg Chromecast Ultra i en HDMI-port på TV-en og spill av innhold i perfekt 4K UHD-kvalitet. Strøm filmer, TV-serier og sanger over nett, eller spill spill og se bilder direkte fra smarttelefonen og nettbrettet. Hva er mi Box? Xiaomi Mi Box forvandler TV-en eller skjermen din til en fullkommen Android TV med støtte for 4K opp til 60 fps, HDR10 og DTS/Dolby Digital. Med Android TV kan du installere apper direkte fra Google Play og ganske enkelt bruke de fleste strømmetjenester.

Folk spør også hva er tilgangspunktisolering?

Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren. Hvordan få Chromecast på TV fra mobil? Åpne en Chromecast-kompatibel app på den enheten du vil caste fra – som YouTube, Spotify eller Telia Play. Trykk på casting-symbolet (bilde), og velg navnet på enheten du vil caste til – og vips starter castingen av seg selv. Når du er koblet til Chromecast, skifter cast-ikonet farge.

Hvorfor får jeg ikke kontakt med Chromecast?

Prøv å restarte Chromecast. Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking. Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen. Om dette ikke fungerer kan løsningen være å resette Chromecast tilbake til sine opprinnelige innstillinger.

By Nichola Volckmann

Hvordan koble Chromecast til nytt nettverk? :: Hvordan bruke innebygd Chromecast?
Nyttige lenker