Hjem > H > Hva Gjør Jeg Med Gammel Iphone?

Hva gjør jeg med gammel iPhone?

Lever din gamle enhet i en av våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken. Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker.

Les mer

Hvor lenge kan man ha en Mac?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. Tilsvarende, kan man returnere iphone? Retur av produkter utføres i henhold til Apples retningslinjer for salg og refusjon. Hvis du ombestemmer deg, kan du returnere standardkonfigurert maskinvare innen 14 kalenderdager fra forsendelsen ble levert. Du kan også returnere programvare innenfor dette tidsrommet, men kun hvis forseglingen ikke har blitt brutt.

Hvordan fungerer Apple Trade in?

Apple Trade In er et innbytteprogram fra Apple. Vi jobber tett med samarbeidspartnere som gir deg et verdianslag på grunnlag av informasjonen du oppgir. Hvis du aksepterer anslaget, sender samarbeidspartneren vår deg fraktemballasje (kostnadsfritt). Deretter sender du inn enheten din. Angående dette, hvordan overføre alt fra gammel til ny iphone? Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

I forhold til dette, hvordan få alt over fra gammel til ny iphone?

Bruk Hurtigstart for å overføre data til en ny iPhone, iPad eller...

  1. Slå på den nye enheten, og legg den inntil den gamle enheten.
  2. En skjerm vises på den gamle enheten, og du får valget om å bruke Apple-ID-en din til å konfigurere den nye enheten.
  3. Vent til du ser en animasjon på den nye enheten.
Hvor lang garanti på Apple Watch?
Norsk forbrukerlovgivningApples begrensede garanti
Teknisk kundestøtte6Ingen2 år fra kjøpsdatoen for Apple Watch Edition 90 dager fra kjøpsdatoen for alle andre Apple-produkter

Folk spør også hvor kan jeg selge iphone?

Dette er stedene du kan kjøpe/selge brukte mobiler

  • Bruktmobil.
  • Indy.
  • Elkjøp.
  • GreenPhones.
  • HCXpress.
  • ITMarked.
  • IT24.
  • MobilXpress.
Hva gjør man med gamle Ipader? Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris.

Så, har apple Åpent kjøp?

Vi praktiserer 30 dagers åpent kjøp på nett og i butikk. Vi er opptatt av at du finner det produktet som passer til nettopp deg. Det er lov å angre seg og vi hjelper deg gjerne å finne en løsning om du ikke er fornøyd med produktet du har kjøpt.

By Adelle Parbo

Hvor mye er iPhone 8 verdt? :: Hva er gyldig legitimasjon i Norge?
Nyttige lenker