Hjem > H > Har Ikke Dekning På Mobilen Ice?

Har ikke dekning på mobilen Ice?

Dersom du opplever problemer med dekningen, og det ikke står oppført driftsmeldinger, så kan du lese mer om feilsøking på våre kundeservice-sider eller ringe oss på telefon 21 00 00 00.

Les mer

Hva er Ice+ dekning?

ice+ er Norges nye mobilnett. Det eneste mobilnettet som lar deg ringe med HD kvalitet uansett hvem du ringer til i Norge. Nettet klargjøres også for fremtidens 5G. Skulle du befinne deg i et område utenfor ice+ blir du automatisk koblet på Telia sitt mobilnett uten ekstra kostnad. Så, hvordan sjekke mobildekning? Sjekkdekning

Android

  1. Trykk Meny-knappen og velg Innstillinger.
  2. Rull helt ned til bunnen av listen og velg Om telefonen.
  3. Trykk menyvalget Status. Signaleffekten i dBm skal nå vises på skjermen. Jo nærmere null tallet er, jo bedre er det.

Hvilke fordeler får du hvis du har både TV internett og mobilabonnement fra Telia?

– I dag får du som samler TV, mobil og internett hos oss automatisk ekstra mobildata hver måned, uten ekstra kostnad. Hvor mye data du får, avhenger av hvilket mobilabonnement du har. Som TV- og internettkunde hos Telia, vil fordelene automatisk legges på ditt mobilabonnement. Derav, hvilke operatører bruker telia sitt nett? Telia dekning

  • Telia.
  • Chilimobil.
  • MyCall.
  • OneCall.
  • Phonero.
  • Tise Mobile.

Er Telenor og Telia det samme?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993. Man kan også spørre hvor mange basestasjoner har telenor i norge? – Det er veldig krevende å drive mobilnett i et langstrakt land som Norge. Telenor har over 7500 basestasjoner i nettet, og de befinner seg innerst i fjorder og på høye fjell.

Man kan også spørre hvem har mobilnett i norge?

Det er 3 mobilnett i Norge. Disse drives av Telia, Telenor og ICE.net. På denne siden finner du lenker til dekningskart for hvert av mobilnettene, samt hvilke teleselskaper som benytter de ulike nettene. Tilsvarende, er telenor og talkmore? Talkmore er siden et datterselskap av Telenor og har både før og etter oppkjøpet hatt posisjon som lavprisaktør.

Folk spør også har onecall telenor dekning?

OneCall benytter nettverket til Telia, og det kan stå både OneCall og Telia i displayet ditt. Telefonen kan varsle deg om at du er utenfor hjemmenett (nasjonal roaming).

By Guimar Vanboven

Hvem har helseforsikring? :: Hvilken mobiloperatør har best dekning?
Nyttige lenker